I ilknac Üye Kayıt 26 Ekim 2015 Mesaj 26 Tepki 4 Yaş 28 Şehir MERSİN İsim İLKCAN 8 Mayıs 2016 #1 merhaba ben 5 6 gün önce yeni bisiklet qldım.bisikletim 2 kere kirlendi yıkamak zorunda kaldım.şimdi freni sıktığımda fren kollarından çok az bir yay sesi gibi bir ses geliyor.Önceden yoktu acaba bu ses normalmi
merhaba ben 5 6 gün önce yeni bisiklet qldım.bisikletim 2 kere kirlendi yıkamak zorunda kaldım.şimdi freni sıktığımda fren kollarından çok az bir yay sesi gibi bir ses geliyor.Önceden yoktu acaba bu ses normalmi
Hastateker Forum Bağımlısı Kayıt 22 Ocak 2016 Mesaj 799 Tepki 737 Şehir Ankara İsim Osman Özgün Yıldız Bisiklet Trek 8 Mayıs 2016 #2 Yağlamanızı öneririm su kaçmış olabilir. Hw40 ile pasını alabilirsiniz ama frenler için önermiyorlardı sanırsam
Yağlamanızı öneririm su kaçmış olabilir. Hw40 ile pasını alabilirsiniz ama frenler için önermiyorlardı sanırsam
ertkls Üye Kayıt 14 Nisan 2016 Mesaj 14 Tepki 1 Yaş 29 Şehir İstanbul İsim Ertuğrul Bisiklet Salcano 8 Mayıs 2016 #3 Yaglamalisiniz ha olmuyorsa sesin greldigi yere gore tellerde bjir sorun olabilir