Uğraştıktan koşturduktan sonra olabilir. Benim de şuan böyle bir girişimim var. Titiz kaynak yapan bir yer ve uygun parçayı kesecek bir yer bulmak lazım. Bir de daha kolay bir yöntem disk fren aparatı yapmışlar o da olabilir.
Kadro ve maşa uyumluysa ön ve arka göbek değişimi,yeni göbeklere janta tekrar örmek ve eğer fren ve vites kollarınızı bir kolda bütünse bir de vites kolları alarak çevirebilirsiniz. Ancak ne kadar gerekli, değer mi bunu siz düşünün.
Ben bu konuda gayet hırslıyım. Ayrıca bisikletim Salcano marka dağ bisikleti bundan 3 4 yıl önce aldım ama gayet güzel kullanışlı bir bisiklet.
Peki fiyatı ne kadar tutar ?
@AbdülkadirArtan ben yapmayı düşündüm fakat,iyice araştırınca uzun kullanımda büyük sorunlara yol açacağını gördüm,örneğin aparatı takınca gevşeme yapacak,sabitlenen boruya gereğinden fazla yük bineceği için kırılma ve bükülme olacak,hidrolik sistem ile çalişip v fren baçaklı (link) bunu alın,yıllar sonra bile yakın fiyata satılabilir,benim şansızlığım topladığım bisiklete bacak boyunun yetmemesi,kolay gelsin