Scudo Sports

Gabrovski EPO testi pozitif çıktı !

Scudo
temin açmıştım... ben sonra resmi açıklama tam olarak olmayınca kapadım..
ve buda beklenen haber.

(link)

• Beğen
Tepkiler: gok
Abi bu adamlar salak mı peki?
Bilmiyorlar mı bu testlere tabi tutulacağını?

• Beğen
Ya ben bu epoyu araştırdım biraz.Alyuvar sayısını arttırıyor dayanıklılık sağlıyormuş.Acaba dışardan alımında bir sakınca varmı? merak ettim gerçekten.

Eee işin kolayına kaçıp Bulgardan hayır beklersen böyle olur . Bu adamların geçmişleri lekeli zaten . Niye takımına alırsın ki ? Biz Bulgarla , Rusla iş olmaz derken , bize küfür edenler şimdi nerede ?

• Beğen
aynen öyle cem abi sonuna kadar haklısın.biz kendi sporcularımızı yetiştirmeyip dışardan sporcular aldığımız sürece hiç bir yere varamayız.şimdi söylenecek bir şey kalmadı herhalde biraz olsun dank eder kafalarına...

• Beğen
Tirmanis etabindaki performansini gordukten sonra ilk dusundugum bu adamin kaninda illegal bir madde oldugu idi. Test sonuclari beni sasirtmadi. Bekledigim bir sonuc.

Ben kameralardan sıyrılıp arabayla bi yerde biraz çektiklerini düşündüm fırsatını bulup.. doping işi sağlam dil zaten o yüzden bunu yapmıştır dedim yani o çıkışa can dayanmaz zaten :( üzüldüm doğrusu utanç bu

@M.Burak KARADAĞ
Nasrettin Hoca' nin bir arkadasi yolda giderken hocayi gölün kiyisinda yogurt canagiyla ugrasirken görmüs.
- "Hoca, ne yapiyorsun?" diye sormus.
- " Göle yogurt caliyorum" demis hoca. Arkadasi affallamis ve tekrar sormus.
- "Hoca, göl hic yogurt tutar mi?" Hoca cevaplamis.
- " Biliyorum ama, ya bir de tutarsa, zengin olduk gitti!"

@ihtiyar

Eyvallah abi :)

Ne diyorsun sen ya saygısız ne hakla çoğul konuşabiliyorsun .!?Böyle saçma bir yorum olamaz hayret birşey ...

Yazık oldu o kadar insan da sevinmişti Takımlar Bu insanlari Test Ettirmiyormu ? Kendi Cıkari icin Alacagini hesaplamiyorlarmi acaba ?

EPO ülkemizde maalesef Onur Balkan ile gündeme gelince dergi için bir derleme yapmıştım. Yeni başlık açmadım burayı bulunca. İşin kötü yanı EPO’nun düşünülenden daha az fayda sağladığı da bilimsel olarak gösterilmiştir.

(link)

Soranlara cevaben, EPO alımında zamanlama hatası yapılınca yakalanıyorlar :hihi:

Geri