Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge 510 Nabız Saati Sıkıntım

Sabih Bağcı

Trakya Bisiklet Kulübü
Tepki
201
İsim
Sabih Bağcı
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Canyon
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Garmin Edge 510 kullanıyorum ve memnunum üründen. Fakat nabız saatimin pilini değiştirmeme rağmen sürüşe ilk açtığımda nabızımı gösteriyor bir 5 saniye sonra göstermiyor. Nedeni ni bilen yardım edebilir mi?

image.jpeg

image.jpeg

Normalde sürüşü başlatmasam indoorda trainerda çalışırken başka bisiklette nabzımı takip ediyordum. Hatta bisiklet sürmesem bile nabzımı sürekli gösteriyordu bun sayfada. Garantisinin de bitmesine 1 hafta kaldı.

Scudo
Pille ilgili bir problem olabilir mi? Benim nabız saatinin pili azalınca nabızı sürekli düşük seviyede gösteriyor, mesela 60 da takılı kalıyor. Aldığınız pil raf ömrünü tamamlamış ya da amperi voltajı vs.. düşüktür, başka bir pille deneyin olmazsa hemen garantiye gönderin süreniz bitmeden

@Eser Sevinç pili bugün değiştirdim yazmayı unutmuşum.

Eski pilde de aynı sıkıntı oluyor muydu? Oluyorsa garantiye göndermek en iyi seçenek.

Nabız sensörünü cihaz içerisinden silip, tekrar tanıtmayı denediniz mi? Ben de 510 kullanıyorum, böyle bir sorun hiç yaşamadım.

@Eser Sevinç

Evet pil değişince böyle oldu.

@Erdal YILMAZ

Hemen bi deneyeyim denemedim onu.

Fotoğraflar bende sola yatık duruyor sizde nasıl bilemem kusura bakmayın telefondayım

Muhtemelen bandınız (alıcı değil, bant) bozulmaya başlamış, hatta bozulmuş.
Garanti devam ediyorsa hemen gönderin.

Benimki de bir yıl olmadan bozuldu. Çevremde nabız bandı sorunu yaşayan çok insan var.

Premium bantlarda böyle problemleri cok duyar olduk. Bence süre dolmadan yazılı basvuruyu yapın

Garantiye gönderme kararı aldım sağolun

@Sabih Bağcı Sensörün arkasına denk gelen parlak siyah kısmın temas ettiği cilt bölgesini biraz ıslatın. Bir de yanlış hatırlamıyorsam bandın sol tarafında bir Garmin logosu bulunur. Bunun da arkası farklı bir renktedir. Bu bölgede de cildi ıslatıp tekrar deneyin.

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
@Berk Karaca Garantiye yine vereceğim ama bi denerim onuda

Geri