Scudo Sports

GCN cheap bike into a super bike

umutcelik

Forum Bağımlısı
Tepki
7.836
Bisiklet
Trek
Merhaba,
Aramizda youtube uzerinden GCN takip edenler cokca var gordugum kadariyla. Benim de izlemekten, takip etmekten keyif aldigim kanallardan birisi. Gecen ay ucuz bir bisiklet alip, belirli bir butce icinde ( 1000 £ ) yenileyip super bike'a ( aslinda tam super bike da sayilmaz makul bir bisiklet diyelim ) cevirme konusunda bir video serisi baslattilar. Simdiye kadar yaptiklari seriler arasinda en hosuma gidenlerden birisi, paylasmak istedim.

1. Internet uzerinden ikinci el sitelerini takip ediyor ve yenileyeme deger, iyi kadrosu iyi bir bisiklet buluyor.

2. Boyama asamasi

3. Boyayi begenmeyip degistiriyor ardindna sectigi grup set, droop bar, seat post nedir onlari anlatiyor

4. Montaj

5. Bisikletin tamamlanmis hali

6. Ortaya cikan bisikleti bir super bike ile karsilastiriyorlar

Son düzenleme:
Scudo
Bunu ben de takip etmiştim. Bisikletin önceki hali bir tek bana mı daha güzel geliyor?

• Beğen
Tepkiler: kallone
bunlar da bisiklet dünyasının işsizleri yemin ederim.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
@makaram
Valla öyle.Adamlar malı götürüyor ama :)

Bisiklet dünyasının en düzgün içerik üreticisi adamlar. Olaya işsizlik - malı götürüyolar şeklinde bakılması ne üzücü. Keşke bu kalitede bir bisiklet medyası ülkemizde de olabilse demek varken :snzdglsn:

yok ya adamlar bildiğin zibidi bazı videolarında da söyledikleri külliyen yalan oluyor.
bu seri de inanılmaz gereksiz olmuş zaten.

@BerkEvren
Hocam her şeyi ciddiye almayın bukadar.Ben kendilerini acayip sıkı takip ederim.Bu sadece latife idi :) Bu tarz şaka yollu iltifatlara açık olunmalı bence.

@scottrek
Yeminli beyan görünce pek latife gibi gelmedi açıkçası ;)

@BerkEvren
Lafın gelişi.Gerçekte bakarsanız acayip sponsorlukları var.Onun üzerine söylenmiş bir şey.Takılma bu kadar.Rahat olabilirsin :)

Onbin liraya 105 setli alü bisiklet toplamışlar. Süperbike değil de, orta-iyi seviye bayk demek daha doğru olur bence.
Gelsinler, burada hazırı var, onca çabaya değmez :p Aynı jantı ve grupseti kullanan Carraro 062 modelinin liste fiyatı 5800 Lira :D

Geri