Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gece bisiklet sürenler görünürlük için neler yapıyorsunuz?

Scudo
ben de durum bu. Hem görmem hem de görülmek adına önde dinamodan beslenen 60 lüx led ışık, arkada da yine dinamodan beslenen kesintisiz kırmızı ışık artı bagaj çantasının reflektörleri. Gayet yeterli
100_4965.JPG

100_4950.JPG

Bol bol reflektörlü kıyafetler giyilir ve ışıklar çok önemli :)

• Beğen
Tepkiler: Whirlwind
@ÇaNakkaLeRuHu
bende öyle diyordum alışınca onsuz çıkamıyosunuz

• Beğen
Lumeni yuksek aydınlatma şart, bu aralar hawada erken karariyor, kaska kucuk cakarlar war onlardan taktıkmı tamam sayılır, gerisi reflektör we neon kıyafetler...

• Beğen
Ön ışık olarak linkteki ürünü kullanıyorum.Zifiri karanlıkta defalarca kullandım.Neredeyse motorsiklet ışığı kadar aydınlattığını söyleyebilirim.Aynı zamanda pili değiştirilebilir ve ürün üzerinden şarj edilebilir özellikte.Çok pratik bir ürün bana kalırsa.

(link)

Arka ışık konusunda ise 2-3 adet arka ışık denememe rağmen memnun kalamadım bir türlü.Güzel bir arka ışığım var lakin düğme pille çalıştığı için bıktım devamlı para bayılmaktan :) Aşağıdaki linkteki ürünü gördüm sonra.Videolardan falan araştırınca yola çizdiği lazer arkadan gelen araçların inanılmaz dikkatini çeker gibi geldi bana.O yüzden sipariş ettim bir de onu deneyeceğim bakalım =)

(link)

koyu renkte ve genelde askeri kamuflaj desenli elbise kullanıyorum, bisikletin boyası zaten mat ama sele borusu gidon gibi krom yerlere de yeşil bez sarıyorum koyu renk. pedallardan reflektörleri de söktüm. Karanlığın ardına saklanıyorum. ben zaten herkesi görüyorum, trafikte üzerim pavyon tabelası gibi ışıl ışıl reflektör olsa bile yine de önemsemiyorlar, saklanarak en azından kasten zarar vermek isteyen araçlardan kaçıyorum.

Geri