Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gececiler Kulübü

Yagmurluk ve bot aldim.Gerisinide toplamam lazim.Bakmak icin almadik bu bebegi,keyif almak icin aldik,degil mi.Sekermiyiz ki yagmurda eriyelim:koptum:

Scudo
29 ic lastik 15 tlye almistim 1 ay once.Simdi aldim ayni markadan 20tl.Dolar yukselmis:D
Markasida zortingen zirto:koptum:

Gece mi oldu:D

İç lastik icime oturacakti yari yariya ya 10 tl bedavaymis.
Screenshot_2015-10-30-22-34-34.png

@gamzece ben trainer aldim subatta duatlon var onlara hazirlaniyom. Kosu mosu tamam disarda yapiliyo da bike donduruyo

Napiyonuz bakim.Elimde tel,tv karsisinda,salonda,koltukta uzaniyorum;)

@Alperen Haner trainer alamam cunku bu sene genellikle yurtta kaliyorum, sehir degistirdim. @kokomarmaris iyi geceler :) bursadaydim arkadaslarla son gece, takiliyoruz

BİSİKLET BANA BEN BİSİKLETE BAKIYORUM BUGÜN ÇOK SERT RÜZGAR VARDI ÇIKMADIM :(

@gamzece Sizede iyi takilmacalar;)
Herhafta gittigim,sevdiğim guzel şehir.Genclik yillarimda:D arap sukrude,o zamanki cevriyede,Almiranin muskinda,görüklenin bekarimsi evlerinde çook takildim çook.Tüm bursalilara,cekirgeye,altiparmağa selam olsun...

Balkona ciktim cay iciyorum.Hava 23 derece.Circir boceginin sesleri uzaktan kulagimda,ninni gibi:D

Bu gece uyuyacam. Tüm çalışan nöbet bekleyen arkadaşlara Allah yardım etsin

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
@gamzece bu sene nerdesin :eek: 3. lig oyuncularına döndük herkes yer değiştiriyo :D

@kokomarmaris anam arap şükrüde bi cumartesi gecesi yaşasak yazın ilk zamanlarında ne güzel olur.... özledim ordaki müzisyen dayıları, mutfaktaki ustayı, çıkınca gül satın aldıran ablayı :D

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
Uyku geldi gibi.Gececilere iyi geceler,tatli uykular.Nobetcilere vukuatsiz nobetler.Uyuklamayin bak kontrol edicem:D

• Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@gamzece bizim arkadaslardan degistiren oldu da yaklasmissin bana bak yemek sözün vardi bigun geliyim aliyim onu artik :D

Mutlu bir gün geçirmeniz dileğiyle günaydin gececilerime;)

@Alperen Haner Yemek miydi o, çaydı sanki? :D Orada uzun zamanlı kalabilirsem gel tabii. Genelde 4 gün Sakarya'da(09.00 -21.00 derste.), 3 Gün başka başka yerlerde oluyorum.

İyi uykular kuzucuklar:D

Geri