Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gececiler Kulübü

Benim bisikletim yanımda bile değil, ama gidip alacağım. eksiklerin siparişini verdim gelir birkaç güne.

Scudo
@chnkrmz:D:D:D Azim iste bu:koptum:
@gamzece Nerde

@chnkrmz Bineceğim işte çok kıskanıyorum sizi, bütün kış dışarıda olacağım:D
@kokomarmaris Bisiklet İstanbul'da ben Sakarya.

@gamzece nereye biniyon kışın üşürsün sen evde battaniyenin altında çikolata kahve falan takıl sen :D

@chnkrmz kayak eldiveni ve montu siparişini verdim. Üşümeyecem.:D

@gamzece Sapanca arifiye kuzuluk yaparsin artik:komik:

Gecenlerde 1 gun oradaydim.Cark caddesi istiklal gibiydi.Kalabalik olarak:D

@kokomarmaris onu elbet yaparım da, sorun şu ki bisikleti buraya nasıl getireceğim :D Yht iki tekeri sökük alıyormuş, ama ben hala tekerleri geri takabileceğimden emin değilim.

vib sakarya da sıkıntı olmuyor @gamzece ben sıkıntısız gidip gelmiştim.
bu arada sen binme kışın :D

@gamzece
:koptum::koptum::koptum::koptum:

Kiz elinle bulasma dio cihan.Kahve ic sut ic dii.:D Dogru dii.

@gamzece kankama aplama ne diysuuz siz ula @chnkrmz daha duzceye yemek getireca bana bakaca :D bi zincir seti hediye ediyim bende hendekte filan kalirsa:D

@kokomarmaris @chnkrmz Kadın erkek arasında sizin bahsettiğiniz türden bir eşitsizlik görmediğimden dolayı, prensip olarak kız işi-erkek işi tartışmalarına girmiyorum.

@Alperen Haner Benim de tek hedefim senin karnını doyurmaktı zaten. :D Ablam bisiklet sürecek acıkacak, ona yemek hazırlayayım demiyor da... :D

@kokomarmaris Eldiven teklifi için teşekkürler, bir daha soracağım buraya. Daha önce de suluk ile ilgili böyle bir şey olmuştu.

@gamzece ozaman sakaryada maden deresine git. şiddetle tavsiye ederim. ama genelde sen bisiklete değil bisiklet senin omzunda oluyor yol boyunca :D

@gamzece yok ben bidaa bisikletle gitmem :D

@gamzece orası sabredip de izleyenlere hediye olsun diye :D

Geri