Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gececiler Kulübü

@rockrider83
Eyvallah hacım iyilik senden naber ?

Scudo
@Ali Ağun İyi hacı valla iş güç koşturmaca sende ne var ne yok?

@rockrider83 Hoş geldin Mehmet.Ali :D İyidir ne olsun . Seni yeniden görmek güzel. :) Nasılsın?

@rockrider83
Aynı herşey yolunda, konular ve yorumlar beni benden alıyor. Değişen bişey yok aksine daha kötü olmuş. Hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@gamzece sizleride öyle :) iyi valla aynen devam sen nasılsın?

@Ali Ağun yok yav konulara tam bakamadım ama gidişat iyi gibi yönetim kadrosundan ötürü :)

ooo oj geldin beaaa :D

@rockrider83 Abi hoş geldin sefalar getirdin:), turdan geldim şimdi. 00.00 dediğinde de uyku basar beni. Spor salonuna yazıldım, sabah erkenden gidiyorum. Bisiklete kışın da binsem bir yere kadar, kuvvet antremanlarına başlıyorum:D.

İyi akşamlar abilerim, ablalarım, kardeşlerim.:)

@acatlikan maşallah okula vakit ayırabiliyosan iyisin :)

Hangisine yazıldın?

Talas belediyeye yazıldım abi. Tam öğrenci işi fiyat uygun, sınavım olduğu zamanlarda kaçırdığım zamanı sonradan ekleme yapıyorlar ayrıca spinner bisiklet falan da var. Şimdilik iyi başladı gibi, bakalım sezon açılışına nasıl çıkacağım. Merak etmiyor değilim. :D
Okul bu sene baya bir yoğun, müendiz olduğumuzu hissediyoruz artık. Çok fazla kassam da derslerden yine kalıyorum, bu yüzden fazla takmıyorum kafaya artık. Elimden gelenin en iyisini yapıp bırakıyorum. Öyle olunca kafa rahat :D.

• Beğen
Tepkiler: mehmet.ali
Hep mi uyuyosunuz ey gececiler :D

ben uyuduğum zaman uyuyorum :D

@mehmet.ali ve @rockrider83 aynı kişiye ait değil mi? Yani tanıdığım, bildiğim Mehmet Ali misin? :D İkizleri tek tek görüp ayıramayan kişiler gibi oldum :)

Artık herkes uyuyor, o yüzden bu başlığın anlamı kalmamıi sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
öhüm öhümm. deneme bir iki.
kalkındırma harekatı denemesi
sess sesss ehhh ihhh uhhh
@Anonim @Alperen Haner @gamzece @Ali Ağun
şimdi herkesi etiketleyemem zaman yok :D
starto kalkındırma harekatto

• Beğen
Tepkiler: ALİ@
@chnkrmz ben arayinca telefonu acmirsen burda konusak dirsen oluyo mu :D

Neyse but zamanı geldi bencede goygoy yapabiliriz :D