Scudo Sports

geotech ascent agırlık hatası

Alkan Koç

Forum Bağımlısı
Tepki
455
Bisiklet
Trek
slm arkadaşlar geotech ascent kullanıyorum bisiklet deltanın sitesinde 13.5 kg olarak gösteriliyor, benim değiştirdigim parcalar aynı alette tarttık parcaları toplam 1.7 kg kazanmıs olmam lazım jant:400 gr maşa:900 gr fren ve rotor:400 gr ama şu an bisiklet 14,7kg geliyor bu bisikletin sitede belirtilen agırlığı yanlısmı acaba

• Beğen
Tepkiler: berat cansız
Scudo
aynen bısıkletın agırlıgı sıtede yanlıs delta bısıklet yetkılılerınden duzeltılmesını talep edıyoruz...

• Beğen
Tepkiler: Alkan Koç
Farklı bir tartıda kontrol etmek gerekir bence.

Kendi aralarında bile farklılık gösteriyorlar , kalibrasyonu bozuk ise gereğinden ağır gösterebilir.

@Deniz Gökhan Tezcan

yok deniz bey direk kendim tarttım fabrika verisi deil yani 1.71 geldi eskisi 2.63 geldi sadece hidroliklerden ne kadar indiginden emin deilim ama elimle bakdıgımda baya fark vardı jant seti ise 1.95 geldi eskisi 2.39 geldi

az önce bisikletciye evdeki dambıl ile gittim 0.5, 1, 2.5, 7.5 tarttıgım agırlıkları terazi doğru tartıyor yani maşa 1.71 kg

@Alkan Koç

Sevgili arkadaşım, Bende de Geotech Street var. Delta'nın WEB Sayfasında yeni modeli var (7005 Alloy Kadro) ve 13 kg. görünüyor. Benim bisiklet 2009 model ve sanırım Cr-Mo alaşımlı çelik kadro. Ancak emin değilim. Şu kadarını belirteyim, benim bisikletim kesinlikle 13 kg değil. 15'in üzerinde olduğunu tahmin ediyorum. Bir de ben arka taşıyıcı üzerine çocuk koltuğu ve gidona 2 adet ayna taktım kiiiii, özellikle yokuş aşağı inişlerde kendimi Mercedes S600 kullanıyormuş gibi hissediyorum :) Saygılarımla...

Sitede belirtilen kadro boyu muhtemelen S içindir. eL Tartısı ile tartıyorsanız ağırlığın ortalı olmasıda önemli. Yani bisikletin iki ucuna bir ip bağlayıp ortasından ölçebilirsiniz.

ben en son gecen gurupta bi cocuk aldı digital terazi ile tarttık 16.2 kg geldi 18" boy eğerki s ile 18" arasında 3kg oynuyosa bişe diyemiycem hayır benim anlamadıgım insanları kandırarak nereye varabilirler?

geotech ascent modelin bende kullanmıştım.bu fiyata 13,5 kg bisiklet diye hava atarken,bi arkadaş daha ağır olması gerektiğini söyleyince merka edip tarttık ve 15,3 kg gelmişti.tabiki tartı farkı vb olabilir ancak bu modelin 13,5 kg olmadığı kesin.

Yetkilisinin cevap vermesi gereken bir konu.

Geri