S sefasahin Aktif Üye Kayıt 5 Haziran 2009 Mesaj 144 Tepki 86 Şehir İstanbul 7 Haziran 2009 #1 Arkadaslar geotechbmx hakkındaki görüslerinizi yazarmısınız nette arastırdım ama fazla bilgi edinemedim
Arkadaslar geotechbmx hakkındaki görüslerinizi yazarmısınız nette arastırdım ama fazla bilgi edinemedim
B barışveçelik Forum Bağımlısı Kayıt 23 Kasım 2007 Mesaj 637 Tepki 378 Şehir bahçelievler 7 Haziran 2009 #2 profösyonal bir bmx gibi durmuyor ama yeni başlicaksanız sizi bir süre idare eder.. Tepkiler: ulas
S sefasahin Aktif Üye Kayıt 5 Haziran 2009 Mesaj 144 Tepki 86 Şehir İstanbul 7 Haziran 2009 #3 evet yeni baslıyacağım ama almısken iyi birşey almak istiyorum sanırım miraco yada slummer alıcam bu arada bilgilendirdiğin için saol
evet yeni baslıyacağım ama almısken iyi birşey almak istiyorum sanırım miraco yada slummer alıcam bu arada bilgilendirdiğin için saol
ulas Forum Bağımlısı Kayıt 5 Mayıs 2006 Mesaj 3.954 Tepki 9.587 Şehir İstanbul Bisiklet Geotech 8 Haziran 2009 #4 Evet yeni başlangıç için çok iyi bir bisilet. Arkadaşlar önümüzdkei günlerde ise tam profesyonel GT ler geliyor. Bu da size müjde olsun.
Evet yeni başlangıç için çok iyi bir bisilet. Arkadaşlar önümüzdkei günlerde ise tam profesyonel GT ler geliyor. Bu da size müjde olsun.