Scudo Sports

Geotech expert kadro

Deniz Kılıç

Daimi Üye
Tepki
100
Merhaba Ben oğluma geotech kadro ile bisiklet toplamak istiyorum.Oğlumun boyu 150 cm. Geotech expert oğluma uyar mı ? Eğer büyük gelirse başka hangi altarnetiflere bakılabilir?

Teşekkürler

Scudo
yanlış bilmiyorsam kadro boyu bacak uzunluğuna göre hesaplanıyor. yani apış arasından tabanına kadar olan yüksekliği ölçüyorsunuz. mtbtr anasayfasında kadro boyu hesaplama için bir yer vardı.

not: geotech race kadro aldım birkaç ay önce, gayet memnunum. marka olarak önerebilirim.

O kadrolar büyük gelir, çünkü 16 inçten küçüğü yok benim bildiim kadarıyla.13 inç bir kadro uyabilir diye düşünüyorum.Bi de oğlunuzun yaşı kaç? Yani 1-2 seneye boyu uzayacaktır.Kadro önerisi de ona göre daha sağlıklı yapılabilir.

190 boyum ile bu kadroyu kullanıyorum.Biraz küçük gelsede iyi anlaşıyoruz:D
Tahminim sele borusu sonda iken zorlansa bile kullanabilecektir, belkide zorlanmayacaktır :).Lakin Onur'un belirttiği gibi çocuğunuzun büyüyeceğini hesaplayın derim.13,5 inch kadro belki bulabilirsiniz ancak bir süre sonra oldukça küçük gelecektir.

@elise111sBir numara büyük alayım sonra da giyerim. Bu kanı tamamen yanlış. Büyük gelen kadro ile problemli bir yaz yaşıyacağına, boyu seneye uzar ve kadro küçük gelirse, kadroyu ikinci el satıp bir büyüğünü alarak çözülmeli.

Trek'in (13"), Giant'ın (XS) ve Kron uygun bisiklet/kadroları bulunabilir.

• Beğen
Tepkiler: Deniz Kılıç
arkadasım merhaba ben antalya danım bende expert kadro kullanıyorum ve cok memnunum şu an antalyada 2 tane oluyor bi kardesimize daha getirttik sen nasılsın memnunmusun kadrodan birde hangi malzemeden topladın onu öğreniim dedim ben deore topladım ve gayet memnunum biz her pazar 100 200 km arası ekşın tur yaparız atlayıp zıplarız vede hiç bir kusur olmadı simdiye kadar neyse güle güle kullan sevindim bir baskasında aynı kadroyu görünce
kendine ii bak

@bisiklet tutkunu

geotech expert 'team ve race ' modellerine göre daha basık bi kadro, yani küçük ve uzun..benim kız arkadaşım kullanıo 1,60 boyu var, ve gayet rahat, oğlunuzun erkek cocuğu olduğunuda hesaba katarsak birazcık zorlanmadan sonra bisiklete hakim olucaktır nede olsa erkek cocuğu :D

Geri