Scudo Sports

Geotech Life Acera 28" hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Ali Kader Erol

Aktif Üye
Tepki
138
merhaba,

delta bisikletten bir deotech life acera 28" almak üzereyim.
son olarak karşıma birtane trek fx 7.1 çıktı ve aralarında sadece 100 euro fark var.
amortisör benim için önemli değil asfaltta veya çok bozuk olmayan toprak yollarda kulllancağım. kararsız kaldım..
delta bisiklet satış sonrası destekleri ve sektöre hakimiyeti ile de memnun olunduğunu gördüğüm bir firma.
sadece marka önemli değil... tabi sonuçta binlerce euroluk bir makineden bahsetmiyorum birkaçyüz euroluk bir miktar sözkonusu.
ileri de daha hafifi ve yükseğine geçerim. ancak şimdi de hiç yoktan aldığım ürünün içime sinmesini istiyorum. çünkü aldığım bisikelti satmayı da düşünmem hiçbirzaman...

şimdiden yorunmlarınız için teşekkürler,

Scudo
@Ali Kader Erol

..ve uzun yola çıkacak bir geotech acera'ya yol bisikleti gidonu takılabilir mi? yolculuğu hangi yönde etkiler ?

@Ali Kader Erol

..bu konuyla iligli bir başlı bulamamıştım. konuyu içeren bir başlık açtım "atölyemiz" grubunda...

Bildiğim kadarıyla Geotech Life Acera mağazalarda kalmamıştı. Çok güzel bir bisiklet ve sizi fazlasıyla idare edebilecek bir donanıma sahip. Yol gidonu takamazsınız çünkü yol gidonu takmanız demek vites fren sisteminin de değişmesi anlamına gelir. Zaten buna da gerek yok o tip bir gidon istiyorsanız biraz eğimli barent takabilirsiniz.

@ulas

Ulaş Bey merhaba, delta levent şubesiyle konuştuğumda bana life acera ve deluxe acera nın ellerinde olduğunu söylediler. ( Selçuk beyle konuştum ).. tabi en güncel bilgi sizdekidir. zahmet olmazsa stoklarınıza bakıp bana dönebilir misiniz..? ( boyum 1.70 )

zahmetiniz için teşekkür ediyorum,
kolay gelsin,

Merhaba

Malesef yok :( konustum orada da yok

Mrb.
Bu bisikletle ilgili sormak istediğim birşey var.
Deltanın sitesinde Life Acera ismiyle 300euro, bikeandoutdoor'da Life ismiyle 270 euro.
Özellikleri aynı gözüküyor fakat birinde ağırlık 12.5 diğerinde 13.5 yazıyor.
Bunlar aynı bisiklet mi? yoksa farklı mı?
Ve yukarıda yazılanlara istinaden soruyorum bu ürün halen mağazalarda yok mu?

:ci: arıcam da telefonlarımı acmadıgın ıcın sildim bigun kızıp .sonrada senı bu yollarla buldum anca hanı bız abı kardestık ya bız sozumuzu yemedık hıc ama sen kardesını unuttun .

msn adresımı verıyorum forumu daha cok mesgul etmıyım yaıyla ıstersen eklersın yada maıl atarsın Abi.

production16@hotmail.com

arıcam da telefonlarımı acmadıgın ıcın sildim bigun kızıp .sonrada senı bu yollarla buldum anca hanı bız abı kardestık ya bız sozumuzu yemedık hıc ama sen kardesını unuttun .

msn adresımı verıyorum forumu daha cok mesgul etmıyım yaıyla ıstersen eklersın yada maıl atarsın Abi.

production16@hotmail.com

Geri