Scudo Sports

Geotech Life delux acera 28" aldım.

Tepki
18
Herkese merhaba,

Gaziantep delta bayisinden bu modelin siparişini verdim bir hafta içinde elimde olacak. Ek olarak kilit ve hız göstergesi de aldım. Uzun zamandır bisikletim yoktu. Aldıktan sonra neler yapmak gerekir? Nelere dikkat etmeli, yardımcı olursanız sevinirim.

Ek olarak boyum 193 cm, bisikletin kadro boyu 49cm en uzunu buydu.

• Beğen
Tepkiler: ulas
Scudo
Öncelikle bisikletiniz hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

İlk önce kendinize bir tane kask alın. Kask çok önemli ve mutlaka takmalısınız. Erzurumda da olsanız G.Antep'de de olsanız kask mutlaka takmalısınız.

Life 28 modeli güzel bir bisiklettir. Dikkat etmeniz gereken nokta Antep'te güzel turlar yapın ve bunu bizimle paylaşın.

@ulas

Bisiklet almayı uzun zamandır düşünüyordum. Bu sebeple bir yıl kadar önce kaskımı almıştım, o hazır. Çok doğru bir noktaya değinmişsiniz, teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: ulas
@Delta

Çok teşekkür ederim ama antep bayii bana bu bisikleti satmayacak galiba. hala siparişi vermediler. Sürekli arayıp soruyorum, bugün de aramayı unutmuşlar ankara bayisini (buradan istenecek) biraz uzatıyorlar gibi. Bir saat sonra yine arayın dediler, bakalım..

@Burak Yılmaz

Sipariş verildi, yarın çıkacakmış, en geç cumartesi burada olur diyorlar. Heyecanla beklemeye devam..:)

@marenostrum

sağol henüz ulaşmadı, gelince tam hayırlı olacak :)

siz popmundo mu oynuyorsunuz??

veee bisikletim geldi.. :D:D:D

Çok beğendim tam düşündüğüm gibi çıktı. 49cm kadro 193cm boyunda olan bana seleyi yükseltince tam oldu. Hiç problemim yok bisikletle ilgili sadece ön amortisör sanırım farklı geldi. Özelliklerde "rst sertliği ayarlanabilen amortisör" yazıyordu, benimkinin üzerinde zoom marka sertlik ayarı olmayan bir model var.

Km sayacı da aldım ama kalibrasyonu doğru değil sanırım, deli gibi abanarak 16 km/h hıza ulaşabildim ve arabayla yaklaşık 5 km(hatta fazla olmalı) olan bir mesafeyi 3km gösterdi. Şimdi ona bakacağım. Öğlen 12 gibi aldım yaklaşık 4-5 saat dinlenerek sürdüm (molalar uzun) Sayaca göre 12 km yol yaptım (bana göre 20km) ve çok keyif aldım. Keşke daha önce karar verip alsaymışım..

Fotoğraf makinem yanımda olmadığı için fotoğraf paylaşamayacağım şimdi, hava güzel olursa yarın dışarda çekerim.

Km sayacım yanlışmış yaklaşık yarı yarıya az göstermiş :) Bu da demek oluyor ki 24-25 km yapmışım. max hız ise 32.5km/h (ki kesinlikle yeterli;) )

Şansımdan hava iğrenç bugün, yoksa çok çıkasım var.. Yarın sabahı bekleyeceğim. :(

Hava güneşli olunca akşam olmasını bekleyemeden öğle vakti doğru km sayacımla yola çıktım. Yaklaşık 50dk sürdüm. Güneş biraz zorladı ama 16 km yol yaptım. Düzlükte ortalama 25 km/h gibi bir süratle gittim. bir ik yerde 33-34 oldu, bir yokuş aşağı bölümde ise pek zorlamadan 37km/h oldu.
Eve gelene kadar bi sıkıntı yoktu ama eve çıktığımda arka frende bir proble olduğunu gördüm, zincir yerinden çıkmış, zinciri sabitleyen kısım biraz yumuşak (dandik?) olunca yırlımış, yerine taktım şimdi sağlam çalışıyor gibi. Olmassa hafta içi bir uğrarım bayiye. Ahmet sağolsun çok yardımcı oluyor.

Bugünlük işler böyle..

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın maşa olayını da aldığınız firmayla görüşün. sertlik ayarlama özelliği çok işinize yarar. gaziantep güzel şehir fotoğraflarınızı bekliyoruz :)=

@Hoochie

Bisiklet sanırım ellerinde kalan son modeldi. Bu yüzden Delta Bisiklet Ankara Şube'den geldi. Bisiklet bana ulaştıktan sonra delta internet sitesinden kaldırıldı.

Yazılan maşa ellerinde kalmamış ve yerine bu yollanmış olabilir. Bahsettiğim maşa da kilitleme özelliği olmayan bir model (ilerde böyle bir değişim yapacağım lazım olunca). Şu an benimkinin üzerindeki zoom model de öyle sıkıntı yaratmıyor. Bisikletten fazlasıyla memnun olduğum için sanırım bu konuyu pek de büyütmedim (belki yanlış yapıyorumdur).

Burada Delta Bisiklet yetkilileri var, konuyla ilgili cevap gelecektir mutlaka.

Biskleti alırken size hanği maşa olacağı söylenmiş ise onun takılıp gönderilmesi gerekirdi siz olumlu bir şekilde düşünmüşsünüz fakat ellerinde yoksa size bunu söylemeleri gerekirdi.

Bisikletiniz hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler

70 kmyi devirdim bugün :) Dünkü aksilik olmasaydı 100 kmye yaklaşmış olacaktım, neyse daha günler önümde..

1 saatte 22-23km gidiyorum ortalama. Bana çok hızlıymışım gibi geliyor, sizce nasıl? Bugün hafif meyilli bir yerde 52.8km/h'a ulaştım, boş ve düzgün bir yoldu çok keskin olmayan "L" şeklinde bir virajı da 45kmh gibi bir hızla yatırarak döndüm, bir an motor kullanıyormuş gibi hissettim:)

Faturayı almak için bayiye de uğradım arka fren ile ilgili durumu gösterdim Ahmet halletti sağolsun. Ön maşa ile ilgili durumu anlattım. Ankara Emek Mağazasından geldiğini öğrendim.

Delta Bisiklet başlığına yazıp orası sanki şikayet yeriymiş gibi davranmak istemiyorum, görürlerse eğer buradan cevaplarını bekliyorum yoksa da birkaç mesaj sonra ö.m. yollayabileceğim o şekilde ulaşacağım kendilerine.

Bugünlük de işler böyle, görüşmek üzere..

Geri