Scudo Sports

Geotech markası wikipedia'da

Hüseyin ARICAN

Forum Bağımlısı
Tepki
88
Merhabalar.
Bir geotech race kullanıcısı olarak wikipedia'da ki markalar arasında kendi bisikletimin markasını göremeyince eklemeyi uygun gördüm. Umarım delta bisiklet adına bir sakıncası yoktur.
Sayfanın linki aşağıda. Linkteki sayfada dünya genelinden çeşitli bisiklet markaları bulunmakta.

(link)

Scudo
Birileri silmiş listeden markayı. Bu başlığın bir önemi kalmadı silinebilir.

Bu konuyu silmeyin. Çünkü ben Geotech'in kendi sitesini referans göstererek ekledim bu markayı. Wikipedia, ille de referans ister bir markanın eklenmesi hususunda.

Çünkü kendi bir fabrikada üretilmiyor. Fason olduğu içindir belki. Yanlış biliyorsam kusura bakmayın.

@Levent KIRÇA

Benim de bildiğim kadarı ile mosso üretimi kadrolar. Ama linkteki başlıkta bisiklet markaları ve üretim şirketleri listeleniyor. Sadece üretim yapan şirketler değil. Sonuçta geotech te bir marka.

List of bicycle brands and manufacturing companies.(Bisiklet markalarının ve üretim şirketlerinin listesi.)

Yani... Kron, Sedona, Carraro... bunların hiçbiri yok. çünkü fason. Benim kanaatım bu.

Salcano niye yok listede? Salcano'nun kadroları nerede üretiliyor bilmiyorum ama, ciddi ciddi üretim tesisleri var ve profesyonel bir şirket halindeler. O niye yer almıyor listede acaba? İnsanın aklına "Kasıt" şüphesi geliyor...

Geri