Scudo Sports

Geotech Neon

skinhead

Üye
Tepki
5
uzun bir aradan sonra (yaklaşık 8 yıl)
gençlik hobime geri dönmeye karar verdim
(biraz göbeklendik tabii onunda etkisi var)

bugün bisiklet mağazalarını gezmeye karar verdim amacım giriş sınıfı bisikletleri incelemekdi, ilk izlenimim fiyatlar can yakar hale gelmiş

ama gezince hoş ve ekonomik bazı modelleri buldum, ama tabii anlamıyorum

ikileme düştüğüm modelleri bir yorumlarsanız göbekli bir bisiklet arkadaşınız olur

geotech neon - bana daha hafif gibi geldi gereksiz süsler yok yalın bişi
bianchi orion ds - benim zamanımda iyi markaydı, şimdilerde bozmuş galiba, ama bu modeli bana iyi gibi geldi
bu arada ikisinide taksitli 450 ye buldum umarım kazık yemiyorum :)

Scudo
sitede gezindim ve bianchinin asla alınmaması gereken birşey olduğunu öğrendim.
bu durumda geotech neon alıyorum taksitle 450 ytl ye
son dakika uyarısı yapmak isteyen varsa
üstüne azıcık koy şunu al diyen varsa
ve boşver o göbeği bisiklet eritemez diyen varsa
beni uyarsın lütfen.

benim durumumda seninkini aynısı.bende geotek neon almak istiyorum nereden alacaksanız banada söyleyin çünkü fiyat ve donanımı fena değil gibi geldi bana.delta bisiklette fiyatı 517 ytl yazıyor hemde peşin.450 ytl ye taksit ile varsa bende almak iserim.teşekkür ederim. kurtbeyaz1@hotmail.com

@kurtbeyaz1@hotmail.com

ankara ulusda bisikletçiler çarşısında
peki geotech neonu seçmenizdeki neden ne? birde iki farklı kadro boyu var hangisi iyi ve neye göre seçmeliyim boyum 178 85 kiloyum

arkadaşlar ben geçen yıl geotech ascent almıştım. çok güzel bir bisiklet, ben çok memnunum. ayrıca geotech almak istiyorsanız emek'te delta bisiklet'e gidin. zaten kendi markaları. size yardımcı olacaklardır.

selam arkadaşlar 5 gün önce geotech neon aldım 650ytl verdim sizin bahsettiğiniz 450 ytl gercek bir rakam mı ? umarım değildir :)

@Kerem Özbayrak

arkadaşların bu sohbeti yaptıkları aylarda USD kuru 1.15 - 1.20 aralığındaydı, belki aradaki fark bundan kaynaklanıyordur.

40 yıl düşünsemm bu konu daki USD farkı aklıma gelmezdi aklınla bin yaşa abi.

slm gerçekten 450 liraysa sabahın ilk saatinde alayım ben. böyle bir gerçek durum varsa nerede nasıl alınır bildirin lütfen..

Dünya piyasaları alım gücünü ne kadar etkiliyor değil mi?

Altın fiyatı 64.000 i geçti.
Euro: 2.000 ( Allahtan düştü )
Dolar: 1600 civarlarında

Neon konusuna gelince. Bu yıl bütün 2010 geotechler TL olarak açıklandı. Geotech Neon 599 TL

http://www.geotechbikes.com/Pub/OdesisMc/_Cached/19004a23431eb8145ad53eb320ccd6c2_107.jpg

Arka Vites : Shımano Acera
Ön Vites: Shimano
Vites Kolları: Shimano ST EF 50
Fren Kolları: Shimano ST EF 50
Sele Borusu: 27.2 mm Kalin
Geniş Açılı Gidon
Aluminyum destekli elcik
26x2.1 Kenda Lastikler
Cionlli sele
Özel matt siyah boya
Ağırlık: 13.2 kg

Geri