Scudo Sports

geotech team hakkındaki düşünceleriniz

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
13
arkadaşlar bisikletimi değiştiriyorum hala bi model beğenemedim ama bu sefer team moddeli aklıma iyice yattı sanırım team alacam.fakat birde forumda bu modeli kullanan yada nasıl bir kadro olduğunu bilen varmı ?

kullanacağım parçalarıda yazayım bn onda göre cvp verirsiniz:

PARÇA LİSTESİ
geotech team kadro
rst gila amortisör
shimano alivio v-brake set
dt swiss aero speed jant teli
pro hawk sele
setlaz elcik
borla hb-m310-1 gidon
vitra st-m210 gidon boğazı
cane creek vp-a42e integrated furş
shimano m520 rl spd pedal
alex rims acer-19 siyah 36 delik

Scudo
Merhaba Gürkan,

Team kadroyu sadece gördüm (kullanmadım) ve güzel bir kadro bence. Kullanan arkadaşlardan yorum gelecektir ama ben başka bir konudan bahsedeceğim.

Piyasadaki parça fiyatlarını hiç bilmiyorum ve malzeme özelliklerini de pek bildiğim söylenemez. Önereceğim şey abes kaçmaz inşallah ama maşayı Manitou Axel ya da Rock Shox Dart 2 gibi bir model düşünsen nasıl olur?

@Firochromis

zaten aklımda 2 maşa var biri bu biride tora eğer para biriktirebilirsem tora alacam .

Eskişehirde bi arkadaşım var Emre, o kullanıyo geotech team, ve gayet memnun =) ki parça seçimlerinden belli oluyoki, yarış filan koşmuycaksın, sana yeterde artar bile o kadro, sen hiçbişi yapamazsın o kadroya için rahat olsun =)
şimdidende hayırlı olsun =)

@edi_e

emre(bir zamanların EMREEDE'si :)) ile konuştum zaten:D onun fikrine ek olarak sordum :D ama onunki ilk aldığında xt topluydu :D bnm o kadar param yok bu donanıma sahip bir team kullanan varmıdır die sormuştum.teşekkürler...

ben de daha yenı aldım gorunusu super yavas yvas toplamaya baslıyorum cok guzel uygun fıyatlı bayada dayanıklı

Selam ben şuanda geotech team kadro kulanmaktayım kadro başlangıç için iyi bir kadro diye düşünüyorum

Selamlar' geotech Team Kadro almayı düşünüyorsanız Size tek Söylüyeceğim çekinmeden,Rahatça alıın derim..
Bende Bir Geotech Team Kullanıcısıyım neredeyse 1 sene oluyor kadroda çizikten başka bir sorun olduguunu görmedim (oda doğal zaten)
İçinizi rahatlatmak için 1 Foto koyayım Belki düşünceleriniz iyi yönde ilerler...

(link)

@gurkankas

Ben 2 yarışta olsa ilk çıktığı zamanda bu kadroyu kullanan birisiyim hatta belkide Türkiyede ilk kullanan benim desem yeridir yani... Forumda bir deneme yazım olmuştu (şimdi bulamadım ama inat ettim bulucam :D )

Kadro oldukça sağlam bir kadro... Sele borusu kısmı 17" kadrolar gibi olsada üst borusu kısa bir kadro ve üst boru uzunluğu 15-16" kadrolarla denk diyabiliriz. yani boyunuz 175-180 civarı ise biraz uzun boğazla daha rahat edersiniz...

Onun dışında alın borusu biraz yatık bu size inişlerde hakimiyet kazandırsa da 100mm lik maşa ile çıkışlarda zaman zaman sıkıntı yaratabiliyor...

Son olarakta sadece benim başımamı geldi bilmiyorum ama (o kadar kadro kullandım sadece Team de başıma gelen olay) Yıldız korusunda yağmurlu bir günde hafif çamurlu bir binişten sonra hidrolik fren hortumları ile kadro arasında kalan yerlerdeki boyalar tamamen kazınmıştı ve kaybolmuştu...

Birde jant telleri olarak Aero Speed yazmışsınız bunları nereden temin edeceksiniz acaba kışlık jant setimde kullanabilirim bende... Aerolite lar biraz fazla pahalı çünkü :D

@Hasan Çağrı

Dediğiniz olay uzun yolda başıma gelmişti,İnişlerde hakimiyet kullandıgım bısıkletlere göre Çok daha daha iyi ama yokuş cıkarken 100 mm. maşa ile Yorgunluk sıkıntısı yapmaktadır, Bunu hatrlatıp söylediğiniz için Teşekkürler ederim.

Geri