1. Ghost 2008de hollandadaki accel groupa gecerek kadro üretimi artik uzakdoguda yapilmaktadir.
2. Almanyada söyle bir tatil yöntemi vardir, cogu firmalar okul yaz talinde 3 hafta tatile cikarlar buna betriebsferien denir ve tüm fabrika malesef tatil boyunca kapali olur (yaztatili 7.ayin sonundan 9.ayin 2.haftasina kadardir). Sizin demenize göre bu betriebsferien yani yaz tatilini ghostda kullaniyor.
Bu tatileri kullanan firmalar tatilde sizinle ilgilenemedigi icin malinin kötü olmasi yada satdigi malin arkasinda durmuyor anlamina gelmez.
3. Su cümlenize bir anlam veremiyorum...
"Kesinlikle Ghost iiyi ve sağlam bir marka diye düşünüp almayın garanti 0 kullanıcı memnuniyeti 0 sakın bulaayın pişman olursunuz"
- Neden saglam bir marka degil? Bu karalama kadronuz catladi diyemi, eger öyleyse hic bir kadro saglam degil cünkü tüm markalarda bu tür olaylar oluyor.
- Neden garanti ve kullanici memnuniyeti 0? Adamlar tatilde oldugu icinmi, kadro catlayacak diye tatil yapmayacaklarmi?
4. 1.yorumunuzda 15 gündür degsim icin bekliyorum yazmissiniz ve sonra garanti belgesinde 20 is günü yazdigini söylemissiniz ve sonrada siz 20 günde gecti 25günde demissiniz. Simdi siz 15 gündürmü bekliyorsunuz yoksa 25 gündürmü?
Ayrica garanti belgesindeki 20 gün yazisinin kesin bir devami vardir ve orada bu 20 güne hafat sonlari ve tatiller dahil degildir yazisi olduguna inaniyorum. Sadece büyük yazilanlari degilde birde kücük yazilanlari okumanizi tavsiye ederim.
5. Buda Cubenin bir kadrosu...
Simdi bu kadro ayni sizinki gibi catladi diye Cube güvenilir bir marka degilmidir sizce?
Kusura bakmayin ama sizinkisi kesinlikle kaliteli bir markayi karalamak olmus.
Yanlis anlasilan cümleler kurmus olabilirim belki, lutfen yanlis anlamayin bu sadece türkcemin zayif olmasindan kaynaklanan birsey yoksa kesinlikle kimseyi ne kirmak istedim nede azarlamak.