Şimdi öncelikle herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyorum. Buradaki problem temel olarak
@i. gürle isimli arkadaşımızın bize yansıttığı kadardır. O yüzden tüm değerlendirmeyi diğer arkadaşlarımız
@i. gürle 'nin mesajına binaen yapmışlardır. Bir markanın güvenilirliği hiç yok denirse o markayı kullanan insanlar tecrübelerini belirtebilirler bu çok normaldir. Zaten genel olarak suçlamalar
@Hüseyin Külcüoğlu arkadaşımızın refleksi sonunda başlamış bu doğrultuda devam etmiş, bende kendisine ayrıca hak verdim. Çünkü o Ghost marka bir bisikleti olduğunu ve sorun yaşamadığını belirtmiş. Birde, hepimizde para verdiğimiz ürüne karşı çok az bile olsa refleks geliştiririz ki bu çok normal bir davranıştır. Çünkü kimse aldatılmak istemez,
@i. gürle arkadaşımız yaşadığı sorundan ötürü öyle hissetmiş o da haklıdır. Akabininde
@Murat Cömez yaşadığınız problemden ötürü markayı suçlamanın size bir sonuç getirmeyeceğini belirtmiş ancak konu bambaşka mecralara kaymış. Bu durum bir çok markada olabiliyor
@Ali Demir 'in Specialized Venge marka bisikletinin kadrosunun değiştiğine şahit olduk. Sanırım Murat bey özellikle bu noktaya değinip bir şeyler anlatmak istedi.
Biz bisiklet forum üyeleri biraz sağduyulu olursak bu tip nahoş tartışmalar olmaz. Şöyle ki ; kimse burada bir markayı körü körüne savunmamış, kimsede
@i. gürle isimli arkadaşımızın mağdur olmadığını ifade etmemiş. Hepimiz aynı şeyleri söylemişiz. Herkes tecrübesini ortaya koymuş. Ben sizlere şunu söylemek istiyorum, insanların kalplerini kolayca kırmak yerine, kelimelerimizi az daha dikkatli seçersek böyle gereksiz problemler yaşamayız. Kimseye fazlaca yüklenilmesine izin verilmeyeceğini belirtmek isterim.
Sonuç olarak kimse Ghost markasının avukatı değil ve bu başlığa zahmet edip yazan hiç kimsede arkadaşımızın mağdur olmadığını iddia etmemiş. O yüzden hepinizden biraz daha anlayışlı olmayı bekliyoruz.
Hepinize saygılarımla