Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Atx Elite 2013 Kadro Hakkında Bildikleriniz/Tecrübeleriniz/Fikirleriniz Neler?

degerli

Aktif Üye
Tepki
41
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar Merhaba ,

Halen bisiklet arayışı içerisindeyim.Listemin başında halen RR 8.1 var. Fakat kadro tipini zayıf hissettiğimden alternatifler bakıyorum.

Bu süreçte kadro bazlı araştırmalar yapıyorum.Zira RR 8.1 donanım olarak listemde kuvvetli. Hatta uygun ve beğendiğim kadro ile birlikte RR 8.1 i birleştirme düşüncem var:) Bu noktada fikrinizi öğrenmek isterim...

Scott Scale 70 2011 ve Giant Atx Elite 2013 kadroların görseldeki ortak özellikleri Kırmız-Beyaz renklerde olmaları.Giant kadroyu bulabilirken Scale 70 bulmam zor gibi.

Giant atx elite kadro hakkında bildikleriniz,tecrübelerini ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Bu kadro ya 600 TL verilmesi ne derece doğru olur?(RR 8.1 donanımı ile ilk başta kullanacağım)

Alternatif kadro ve nerede bulabileceğim konularında da bilginizi ve fikrinizi rica ediyorum.

Yoksa hiç uğraşma al bir CUBE LTD 26 keyfine bak mı dersiniz:rolleyes: Uçuk olabilir ama güzel bir alternatif.Fikriniz varsa...Yoksa bu son paragrafı ciddiye almayın;)

Scudo
giant atx 2012 kullanıyoru şuan için çok memnunum ,eski no name alu kadroya göre daha rahat hızlanıyor ve gücümü daha iyi kontrol ediyorum tek merak ettiğim sele borusunun kadroya fazla rahat girmesi kelepçe açıkken

• Beğen
Tepkiler: degerli
Peki kadroya güvenmediğin zamanlar/şartlar oluyor mu veya var mı?

şuana kadar olmadı sağlam duruyor ve lafta değil ise ömür boyu garantisi var giant kadroların

Garanti konusunda (link) böyle bir bilgi mevcut.

downhill ler 3 yıl diğerleri kadro olarak ömür boyu yazıyor anladığım kadarı ile

Evet downhill ler hariç ömür boyu garantisi.Renk ve yapısı hoşuma gitti.Ama mantıklı bir seçim mi olur emin olamıyorum alternatiflerinden habersiz olduğum için...

Giant lar hakkında türkiyede çok fazla bilgi yok ne yazıkki ama bence en sağlam markaların önünde giden bir marka ,google dan broken ... diye markaları yazıp aratınca en az kırık bulduğum marka diyebilirim tanınmışlar arasında ,ben uygun fiyata aldım şuan döviz fiyatları arttığı için fiyatlar yükseldi yoksa bu fiyatlarda alınabilecek en iyi kadrolardan diyebilirim ,en azından neredeyse aynı fiyata sedona kadro almaktansa kesinlikle giant seçerim her zaman

İşte aklıma takılan; alternatif seçenek olup olmadığı giant atx elite için? Yoksa şu an scale 70 dışında bir alternatif görmüyorum ve zaten scale nin hem fiyatını hem nereden bulabileceğimi bilmiyorum.

kırılan scott scale kadro gördüm ama kırılan giant kadro görmedim en azından türkiyede ,ha bu demek değildir scott kötüde giant iyi ama benim bilinç altıma yine artı puan olarak işlemiş durumda

Kullanmış olduğun her ne ise, içine sinmiş olması güzel tabi. Açıkçası kadro olarak da alınabilir durumda bu kadroyu gördüm.Bu yüzden alternatif seçenek arayışım.

inşallah sizin için hayırlısı olur garanti durumu olan bir kadro almanız avantajınıza olacaktır

İnşallah.Zaten bu kadro seçimin için önümde kısa sayılmayacak kadar vaktim olacak.Ama kısmen netleştirmem asıl bisikleti seçmem konusunda da yardımcı olacak bana.Çünkü bu kadroyu RR 8.1 üzerindeki donanımlar ile düşünüyorum.

Bugun 6. Kez RR 8.1 i denemeye gittim. Ama yine bisiklette tanimlayamadigim bir eksiklik var.Benimseyemedim.Donanim cok iyi ama kadro yapisi celimsiz geldi.

Uzerindeki vites+fren+maşa ve aynakol toplam 770 Euro ediyor tek tek.Nakit tamamen alim yapsam 700 euro olsun...Sirf donanim sebebi ile alinip arti kadro seklinde kullanmak ne derece mantikli olur?

Alternatifsiz ve kararsizim cok...

Arkadaşlar Giant kendi aluminyum boru ve kadro imalatını yaptığı için kadro konusunda bu kadar iddialı.

Rakam olarak ta Dünya'da tek marka olarak en çok satan bisiklet.

Bisiklet aldınız mı?
Almadi iseniz mademki RR 8.1 in donanımlari bile 770 eur demişsiniz
bu paraya ben olsam Daha iyi donanım (full slx) we 3 kez diciklenmiş kadro: mosso xc 680 slx dusunurun

Geri