Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Escape vs Specialized Sirrus?

Bursa içi kullanım maksatlı, hangisini tercih etmeliyim?

• Giant Escape

• Specialized Sirrus

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.

ete4116

Üye
Tepki
14
İsim
Enes
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Şehir - Tur
İyi pedallar.
Bursa'da şehir içinde günlük 5-10km mesafeli git gel yolculuklarda kullanmak maksadli...
Genelde semtler arası asfalt, nadiren yokuş yollarda kullanim için
Giant Escape mi Specialized Sirrus mu tercih etmeliyim? Epey arada kaldım. Her ikisi için de güzel 2. el ilanlar var. Fiyat farkı benim için çok önemli değil. En iyisini almak istiyorum.

Scudo
Sirrus elite karbon maşa var, çok memnunum, rubleyi 36 olarak değiştirdim, yokuş kalmadı neredeyse..Karbon maşa zertz denilen bir esneme özelliğinede sahip. Elite i öneririm..700 km turda 130 kg ye rağmen hiç sorun çıkarmadı..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ete4116
Canyon roadlite Al 7.0 benim favorim ama biraz pahalı sanki.

İki bisiklet modelini de kullanmış biri olarak Giant Escape Air, Sirrus'dan çok daha iyi.

Kullanıcısı olduğum Giant Escape 2 tavsiye olunur. Hafif, seri ve özellikle şehir içi hafif iniş yokuş içeren segmentlerde oldukça başarılı. Ki, ben zorlu rampalarda bile kullanıyorum, çok memnunum.
Tercihiniz şimdiden hayırlı olsun

@Furkan TK Açar mısınız, iyiden öte çok daha iyi olduğu yönleri...Giant tcr vardı, şuan sirrus elite var, "kalite farkı" yok...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Sirrus kullanıyorum . Maşası hariç memnunum . Tabii sirrusun bir sürü modeli var , maşası karbon , alüminyum olanlar gibi. Şehir içi kullanıma uygun . Vites oranı olarak üzmez sizi . Kadro kalitesi ise tatmin edicidir . Tur gibi amaçlara da hizmet eder . Yalnız fren papuçlarını değiştirmenizi öneririm .

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Geri