Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Kullanıcıları Kulübü

Merhaba arkadaşlar, bu aralar giant tcr advanced 1 modeline yöneldim biraz :)
kadro boyu ile ilgili bir şey danışmak isterim, 174-75 boy - 79-80 cm bacak boyunda M kadro da sıkıntı yaşar mıyım?
(internet sitelerinden tablolara baktım tabii, ama siz kullanıcılara da sormak isterim.)

• İnanılmaz
Tepkiler: Caner1983
Scudo
2014 seri tcr slr medium kadro, boy 179 kilo 100, küçük gelmiyor. giant skalaya güvenerek aldım. advanced larda aralıklar biraz farklı bildiğim kadarıyla.

• Beğen
Tepkiler: runvolcanrun
Merhaba arkadaşlar, bu aralar giant tcr advanced 1 modeline yöneldim biraz :)
kadro boyu ile ilgili bir şey danışmak isterim, 174-75 boy - 79-80 cm bacak boyunda M kadro da sıkıntı yaşar mıyım?
(internet sitelerinden tablolara baktım tabii, ama siz kullanıcılara da sormak isterim.)
174 boy 78 cm bacak boyuyla m kadro advanced 1 kullanıyorum. Avatarımdaki bisiklet... bana uyuyor.

Ben de kilo bilgisi alabilirmiyim benim tahminim TCR 8-8.5 kg gelir 105 diye düşünüyorum

@sadi imren (link) Sadi hocam ortaya mı sordun anlamadım ama R7000 setli, kafam kadar ruble li modeli 8 kg geliyor. Jantların ağırlığı göz önüne alındığında güzel bir jant setiyle 7,5 kg lar hayal değil gibi. Bu sitede diğer Giant modellerinin de ağırlıkları mevcut.

Merhaba Arkadaşlar,

Dün aranıza Giant roam 2, 2. el 2016 tertemiz bir bisikletle katıldım. Bisiklet yaklaşık 1000 km sadece şehir içinde kullanılmış 1700 gb bir rakama aldım. Akıcılığı hoşuma gitti, vitesler uçuyor gerçekten, bizde Ankarada aranıza katılan bir DEV'iz artık :)

@Murat Boynueğri hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Giant bir ayrıcalıktır. Farklıdır. Kullandıkça daha çok seveceksiniz.

Merhaba, ben de bugün aldığım Giant Contend SL2 ile aranıza katıldım.

Sonunda parlak sarı Sidi ayakkabılarıma uygun renkte bir bisikletim de olmuş oldu 😀

@r0ncho hayırlı olsun, güle güle kullanın..

@YagizY Hayırlı olsun ikinci el KOM modeliydi galiba. 14.000 gibi bir fiyatı vardı.

• Beğen
Tepkiler: YagizY
@YagizY hayırlı olsun, kazasız sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: YagizY
Geri