Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giant Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@YagizY Hocam hayırlı olsun bu nasıl bir güzellik ya sürmeye kıyamam 😁

@r0ncho hocam teşekkürler sizin bisikletiniz de hayırlı olsun, güzel günlerde, keyifle kullanın.

Giant modellerinin hepsi çok hoşuma gidiyor, hamsisini alsak kıyamayız :))

• Beğen
Tepkiler: r0ncho
Escape 1 43cm kadro, 155cm bayana olur mu?

Escape 1 43cm kadro, 155cm bayana olur mu?

Escape serisi XS,S,M... kadro boylariyla satiliyor. 158 Boyundaki esim icin biz XS kadro boyunda Escape R3 almistik, yine de buyuk geldi bisiklet. Sele borusunu kestirdikten sonra kullanabildik.

Escape serisi XS,S,M... kadro boylariyla satiliyor. 158 Boyundaki esim icin biz XS kadro boyunda Escape R3 almistik, yine de buyuk geldi bisiklet. Sele borusunu kestirdikten sonra kullanabildik.
Hocam r3 ler daha mı farklı kadrosu ki,

Hocam r3 ler daha mı farklı kadrosu ki,

Kadrodan cok konu boy konusu abi. Escape 1 e bak, kodronun ortadaki baglanti rahatsiz ediyormu onu kontrol edin once.
Bisiklet XS beden bile olsa, binecek kisinin boyu 160 in altindaysa ortadaki kadro demiri rahatsiz edebilir. Biz hafiflik ten dolayi Escape R3 almistik. Escape 1 daha agir ama donanimlari da daha iyi.

Giant Escape degil de Liv Escape bakabilirsiniz. Liv bisikletler Giant in kadinlar icin urettigi bisikletler diye biliyorum

Kadrodan cok konu boy konusu abi. Escape 1 e bak, kodronun ortadaki baglanti rahatsiz ediyormu onu kontrol edin once.
Bisiklet XS beden bile olsa, binecek kisinin boyu 160 in altindaysa ortadaki kadro demiri rahatsiz edebilir. Biz hafiflik ten dolayi Escape R3 almistik. Escape 1 daha agir ama donanimlari da daha iyi.

Giant Escape degil de Liv Escape bakabilirsiniz. Liv bisikletler Giant in kadinlar icin urettigi bisikletler diye biliyorum
yol bısıkletı almaya karar verdım sımdı de :)) yanı kadro boyunun ıcınden hıc cıkamayacagım :)

@Tarkovski Kadro boyu büyük olabilir eşinize XS ölçü alirsaniz belki uygun olur ama o da biraz belki büyük kalabilir ama da XS den yukarı almayın bence.

Merhaba, forumda ilk günlerim. Danışmak istediğim bir kaç konu var. Asfalt, kaldırım ve sahilde sürmeyi planladığım bir bisiklet alım sürecindeyim. Arada kaldığım modeller; giant air 2015/2016, rx3 2017, escape 1-2 ile contend2 2018. Contend2 farklı klasmanda fakat eninde sonunda yol bisikleti alacaksam, oradan başlayım düşüncesiyle seçeneklere ekledim. Genelde dik duruşla sürmeyi severim. Aslında konfor da arıyorum fakat amortisör yok sanırım. Dağ bisikleti düşünmüyorum. Çok fazla detay var; aktarımlar, frenler, vb. En kaliteli seçim için tavsiyenize ihtiyacım var.

@cengineer06 Hocam çok araziye girmeyecek iseniz amortisörsüz bir bisiklette gayet konforlu olacaktır. Yol bisikletine gözünüz kaydıysa muhtemelen ilerleyen dönemde kesinlikle sürmek isteyeceksinizdir.

Geri