Gimifayf
Üye
- Tepki
- 7
- İsim
- Metehan C.
Merhaba, halihazırda sahip olduğum Cube Aim SL 29'' MTB bisikletimi satışa çıkardım yol bisikletine tekrar dönüş için. Radarımda karbon kadrolu, disk frenli, 105 veya Ultegra setli bisikletler var. Giant TCR Advanced 1 Disc KOM (2019) ve Giant Defy Advanced 2 Disc (2019) arasında seçim yapamadım, günlük antrenman amaçlı kullanacağım max 2 saatlik sürüşler için kullanacağım gibi görünüyor şimdilik. Ama konfor ve malum yolların durumunu düşününce Defy diye karar versem de TCR yine de aklımı kurcalıyor. Fikir ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
(3. seçenek olarak Cube Attain GTC Pro Dİsc var aklımda hem de fiyatı daha uygun ama malum salgın durumlarından dolayı deneme şansım olmadı seçeneklerin hiçbirisini. O yüzden iyi veya kötü tüm tavsiyeler değerli benim için)
Boy: 178 Kilo: 91 kadro boyu olarak da M kadro tam olur diye düşünüyorum bu konuda da fikirlerinizi bekliyorum.
(3. seçenek olarak Cube Attain GTC Pro Dİsc var aklımda hem de fiyatı daha uygun ama malum salgın durumlarından dolayı deneme şansım olmadı seçeneklerin hiçbirisini. O yüzden iyi veya kötü tüm tavsiyeler değerli benim için)
Boy: 178 Kilo: 91 kadro boyu olarak da M kadro tam olur diye düşünüyorum bu konuda da fikirlerinizi bekliyorum.