Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Giant Propel Advanced 2

Fatih.acar

Forum Demirbaşı
Tepki
1.114
İsim
Fatih
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Yol bisiklet kullanıcılarının yeni bisikletlerini alırken ve aldıktan sonra yaşadıkları deneyimleri paylaştıkları video serimiz #Bisiklet Hikayeleri# nin bu haftaki konuğu Fatih Erel ve yeni bisikleti Giant Propel Advanced 2

Scudo
@Fatih.acar
İşte bu olmuş :harika: sabit bir arka plan olmaması, sessiz bir ortam olmamasını sevdim. Arada bisikletin farklı kısımlarının gösterilmesi olsun, "jant setini yükselttim" denildiğinde jantların gösterilmesi olsun çok güzel olmuş. Bisiklet de en az video kadar güzel :cool:

Ins vakit bulunca izleyecegim :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Süpersiniz hocam. Elinize emeğinize sağlık, giderek artarak devam eder inşallah bu tarz Videolar :harika:

Çok beğendim içten keyifli bir sohbet olmuş,beni karbon bisiklete bir adım daha yaklaştırdı.

Arkadaş karbonu övmüş mu yermiş mı anlamadım daha yeni olduğu için çok karmaşık duygular içinde galiba :)

Öncelikle ellerinize sağlık..Bende aynı bisikletin kullanıcısıyım ve 25 mm lik lastik ile kullaniyorum. Videoda 25 mm ile ilgili fren sorunları yaşandığından bahsetmişsiniz, bu sorunlar nedir acaba merak ediyorum acaba ben yaşıyorum farkında mı değilim yada ileride mi bir problem yaşayacağım bahsederseniz çok sevinirim? Yoksa 23 mm ye geçmeli miyim kesin? Çok teşekkürler

Harika bir video olmuş, ellerinize sağlık! Benzer videolar da mevcut değil, bu seri hiç bitmemeli. :srnsml:

@lt07

Selamlar [emoji4] 25mm lastik kullanımının fren mekanizmasını bozduğuna dair fazlaca yorum var kısa vadede sorun yaşamayabilirsiniz ama uzun vadede ihtimal de olsa böyle bir durum söz konusu.

@lt07

Bu durum markadan markaya da çok farkediyor. Mesela bir GP4000S 25mm yazmasına rağmen jant genişliğine göre 27-28mm oluyor ama Specialized, Hutchinson gibi lastikler genelde belirtilen değerlere daha yakın oluyor.

Bu sitedeki incelemelerde lastikte yazanla gerçek ölçümler arasındaki farkları görebilirsiniz: (link)

@lt07

23mm lastiklere bakabilirsiniz ama size spesik olarak bir model öneremem.

Güzel bir video emeğine sağlık dostum
Bisikleti almak isteyen arkadaşlara sesleniyorum
Gerçekten çok sert ve zor bir geometri
Esnek değil ve kilonuz fazla ise hiç yanaşmayın

@Fatih.acar merhaba. Bisiklet 105 set denilmiş ama aynakol fs500 ve sanırım ön aktarıcı da 105 değil. Bu bisiklet 2015 model mi ? 2015 model bir giant advanced propel 2 değeri ne kadardır ? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Geri