Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GİANT RİNCON Hakkındakı dusunceleriniz?

aliyilmaz

Aktif Üye
Tepki
38
http://www.pedali.com.ua/pic/shop/Rincon10_1.jpg

14(XS)
color Black, Satin Silver
frame ALUXX-Grade Butted aluminum
fork SR XCM w/ Preload Adjust, 100mm travel
handlebar Alloy, 31.8mm High Rise
stem Alloy
seatpost Alloy 350x30.9mm
saddle Giant Sport MTB
pedals Alloy Platform
shifters Shimano EF50
front derailleur Shimano M310
rear derailleur Shimano Alivio
brakes Tektro I.O. Disc
brake levers Shimano EF-50
cassette SRAM PG 820 11/32, 8-speed
chain KMC Z72
cranks SR XCT, 22/32/42
bb SR Cartridge
rims Alloy 32H, Double Wall
hubs Alloy 32H Disc
spokes Stainless steel
tires Kenda Nevegal, 26x2.1 (Black) Kenda Small Block 8, 26x2.1 (Satin Silver
Hakkındakılerı erdoganlardan aldım umarım anlasılır...
Not:
Fiyatı:400£

Scudo
Hmm...Aslında bunu alıp uzerınde bıraz oynama yapınca cok super olucak gıbı bı dusuncem var ama...

Donanımında değişiklik yaparsın geleceğin nokta kadro değiştirmek olur anlayacağın o zamanda kadro yetersiz kalıyor değişiklik yapmak gibi bir düşüncen var madem benim düşüncem o parayı bu bisikletin üzerine koyman ve daha iyi bisiklet alman yolunda olur.

@levent çetinkaya

Degısıklık derken sette degısıklık shımano yerıne xtr gıbı tam bılmıyorum ama dısk frense v fren gıbı vs.

@alıyılmaz

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum mesela bütün donanımı XT veya XTR yaptın güzel havalı amortisör taktın bu sefer donanımın yanında kadro zayıf kalacak o zaman gelince daha iyi bir kadro isteyeceksin kısacası iki seçenek var ya donanıma yatırım yapacaksın yada kadroya bu bisiklette ikisi de yok ama fiyatı uygun maalesef bu fiyatlara daha iyisi olmuyor keşke olsa bu bisiklette beden var mı onu da araştır çünkü bu bisiklet XS 14 " çok küçük sana daha fazla yardımcı olabilmemiz için bu iş için ayırdığın bütçe ve ne amaçla kullanacağını da yazarsan daha fazla yardımcı olunabilir.

@levent çetinkaya

Soyle anlatayım benım butce maxımum 2000$ bısıkletı %75 sehırde yada uzun yol olarak kullanıcam yanı yaz tatıllerınde 500-1000 km bıle yapmayı dusunuyorum.%25 Daglar vs ole takılıcam ıste

@alıyılmaz

Bisikleti %75 şehirde ve uzun yolda kullanacaksan şehir tur bisikleti olarak geçen modeller var bunlar genelde 28 jant olur ve hafif arazi şartlarında da kullanabilirsin. Scott 2010 Sportster P1-TREK 7700- CORRATEC C-29er CROSS ONE-MERİDA Crossway bu modellere göz at istersen benim tavsiyem bu yönde olur

Geri