Scudo Sports

Giant XTC 2 (2012) aldım malzeme bilgisi verir misiniz?

Heyecan

Üye
Tepki
0
Selamlar arkadaşlar yıllardır masa başı iş yaptığımızdan dolayı hamladığımızı düşündüm ve kardeşim ile geçen hafta bisikletciye giderek kendimize spor amaçlı bisiklet almak istedik. 200$ dan 2000$ a kadar bisikletler mevcuttu denedik vs. ben en son Giant XTC 2 en pahalısıydı onu almaya karar verdim.

Bu fotograftakinin aynısı.

http://www.giant-bicycles.com/_generated/_generated_no/bikes/models/images/550/2012/2000-XtC-2.jpg

Diğer bisiklerden neden 10 kat daha fazla para veridğimi 1 haftadır ormanda bu güzel bisikletin sürüş keyfini ve sağlamlığını yaşarken anladım değişik bir deneyim oldu benim için yurt dışında yaşıyorum bu paralara araba alınabiliyor burada :)

Bisikleti aldığımda suluk, zincir vs gibi orjinal ekipmanlrını aldım ve pedalları yoktu giant olmayan metal kalitesiz bir pedal taktılar ellerinde başka uygun yoktu. Daha aldıgım ılk gun fosforları düştü.

İşlerim yogun oldugundan telefon benim için çok önemli olduğu için ufak bi çanta aldım koltugun arkasına.

Benim tecrübeli forum üyelerinden bir ricam var bu bisiklete hangi model bir pedal alayım engebeli yollarda en iyi performansı almak için?

Dün birde bisikleti düşürüdm elimizde tuttugumuz kısım biraz hasar aldı onlarıda değiştirmek istiyorum onalr içinde model önerisi verirseniz sevinirim.

İyi forumlar..

Scudo
Bmx pedalları var. Çoğu bisikletçide satılır. Düşürdüğünüz yerde sanrım elcikler hasar görmüş eldiven kullanıyorsanız 20-30 TL lık birşey alabilirsiniz.

Barış bey teşekkürler, bmw pedalların hangi modelleri bu bisiklete uyar tma link verseydiniz çok sevinirdim. Evet elcikler hasar gördü eliven kesinlikle kullanıyorum PRo marka fakat hemen yırtılıyor parmakların geçtiği yerin yan tarafları şimdi 2. eldiveni almayı düşünüyorum daha 1 hafta olmadı.

Pedal için kullanım alanınıza uyuyorsa kesinlikle kilitli pedal alın, farklı bir deneyim... Tabi ayakkabıda gerekicek .. :D

Hayırlı olsun gülegüle kullanın.

Geri