Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gidondaki elcik

Barisbu

Üye
Tepki
9
Bisikletimin bu plastik kismi cok eski oldugu icin kullanilmaz halde acaba yeni elcik ve gidon bandi onerir misiniz

Dosyalar

• 20190623_120948.jpg
    20190623_120948.jpg
    1,3 MB · Okunma: 70
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Scudo
Durum gerçekten böyleyse, "önerir misiniz" dediğinizde sizi ciddiye almam için bir neden söylemenizi isterim.

Tamam tamam, kusura bakmayın. Yanlış anlamışım.

Aslında doğru anladım da siz sargı önerisi istiyorsunuz. Soru cümlesi kullandığınız için anlayamadım. Ne yazık ki ben bir öneride bulunamam.

fizik marka , bontrager marka ,vs vs ...

elcik olarak ne almalıyım o siyah plastik kısım erimiş o yüzden yapış yapış

@scottrek
elcik olarak ne almalıyım o siyah plastik kısım erimiş o yüzden yapış yapış

Son düzenleme:
O parçanın adı elcik değil sanıyorum. Uygun bir model bulmanız lazım. Hem gidon bandını hem o parçayı değiştirmeniz iyi olur. Bisikletçiye götürün, halleder.

Yol bisikletinde elcik değiştirmek durumunda olanlara güzel bir püf noktası.
Bu akşam bununla uğraştım..

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Yol bisikletinde elcik değiştirmek durumunda olanlara güzel bir püf noktası.
Bu akşam bununla uğraştım..
Zavallı 105-5600 sahibi olarak bir an sevindim yedekleri takabileceğime, ama sonradan benim kabloların yandan çıktığını acı şekilde fark ettim ve usul usul geri bıraktım yeni elcikleri kenara. Kısmet kablo değişimi yapacağım zamana artık :)

• Beğen
Tepkiler: cazci
304788 dosyayı görüntüle

Bu vites için erdoğanlardan hangi elcik (hood) u almalıyım

ST-5700 gibi görünüyor, öyleyse bu: (link)

Şimdi kolun ST-5800 olduğuna dair özel mesajla bir uyarı geldi, öyleyse elcik bu: (link), Erdoğanlar'da da var ama biraz daha pahalı: (link)

Böyle durumlarda karışıklık yaşanmaması için ürünün üstündeki kodu bulup paylaşmakta fayda var. Özellikle yıpranmış ve nispeten eski bileşenler birbiriyle karışabiliyor.

305702 dosyayı görüntüle
Bende de böyle oldu+yapış yapış önerilir?

Elcikte bu durumla hiç karşılaşmadım ama fare, mp3 çalar ve bazı el aletlerinde karşılaştım. Onlarda ıslak mendille bastıra bastıra silerek üstteki kaplamayı temizleyip alttaki katmana ulaşınca bu yapışkanlık gidiyor. Elciğin küçük bir köşesinde, örneğin resimde alt kısma yakın halka gibi görünen bölümün ilk bakışta görünmeyen alt kısmında aynı uygulamanın işe yarayıp yaramayacağı denenebilir.

Tabii en temiz alternatif farklı bir malzemeyle yapılmış yeni bir elcik.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan ve Özcan
Geri