Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giro Cadet Yol Ayakkabısı Kullanan Var Mı?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhabalar,

Giro Cadet yol ayakkabısı alacağım fakat kullanan kişilerin tecrübesini merak ediyorum. Yurtdışından kuzenim getirecek fakat tam olarak ayak numarası nasıl olmalı? Nasıl hesaplamalıyım. İlk defa kullanacağım yol ayakkabısı biraz dar gelir diye düşünüyorum gerçekten öyle mi?

Şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
@Anonim

Giro'nun sitesindeki cm ölçülerine bakıp ayak boyunuzu ölçüp almanız iyi olur. Şahsen Giro'da Nike spor ayakkabıda giydiğim numarayı giyiyorum.

(link)
Bütün bu şikayetler konusunda biraz kötü hissediyorum – birazcık yumuşama ve iyi bir iç taban ile bu sağlam yapılı, çekici ayakkabılar harika olabilir – ama henüz işim bitmedi. Başlangıçta her zamanki bedenimi (EU44) denedikten sonra, bunlar oldukça kısa olduğu için bir EU45'e geçmek zorunda kaldım. 44'ün ayak parmakları alışılmadık şekilde sıkışıktı. Daha büyük olanlar en azından mükemmel uyum sağlar ve EU39-50'de mevcuttur.
Bu şekilde inceleme yazısı yazılmış. Giro MTB ayakkabısı kullanıyorum normal numaram 40 ama 41 numara aldım rahatım.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Numara konusu tam arada decathlon yol ayakkabısında önce 43 sonra 42 almıştım, Giro'da da aynısı oldu. Decathlon yol ayakkabısı ile ölçebilirsin. Ayakkabı gayet şık, tavsiye ederim.

Geri