@Alper Arslantürk hocam bundan iyisi Şam'da kaysı
Eğer her şey beklenen yönde giderse iyi takım ama hiçbir zaman her şey beklenen yönde gitmiyor
@Kazuya cuma yarış başlamadan kadroları göremiyorum buraya koymanız lazım
O zaman şöyle ilk kategori olan genel klasmancılar içerisinde yer alan adamalar hakkında görüşlerimi yazayım ben;
Vincenzo Nibali (26): Rezalet durumda ama adamın ilk 2 senesi hariç (19 ve 11. oldu orada), son 3 Giro'sunda podyum dışında kalmadı ki o zamanlar da hizmetçiydi
Alejandro Valverde (24): İlk defa Giro'ya geliyor, geçen seneyi saymazsak İspanya dışında büyük turlarda pek başarılı değil ama çok formda her zaman olduğu gibi
Rigoberto Uran (18): Geçen seneyi saymazsak ondan önceki 2 sene de 2. oldu bu adam, Romandie'de de formda gözüktü, bence podyum yapabilir
Tom Dumoulin (14): Kendi memleketinde başlayacak ve 3 tane zamana karşı etabı var, eğer vücudu dayanırsa ilk 5 yapmasını bekliyorum
İlnur Zakarin (14): Çılgın Rus abimiz, geçen sene genel klasmana gitmemişti ama bu sene fena bilendiğini söylüyor ama podyum yapmasını zor görüyorum, ilk 10 garanti gibi
Andrey Amador(12): Geçen senenin 4.sü ve podyum dışında kalan adamların da en iyisiydi doğal olarak, Valverde'ye hizmetçi olarak geliyor ama o problem yaşarsa yedek sağlam
Steven Kruisjwik(12): İlk çıktığında ileride büyük tur kazanır diyorduk ama sonradan kariyeri pek öyle gitmedi, formda genel klasman olmazsa dağların kralına gidecektir
Jakob Fugslang (10): Nibali'nin hizmetçisi olarak geliyor ama formda eğer Nibali sorun yaşarsa kendi yoluna bakar, Trentino'da baya iyi gözükmüştü
Ryder Hesjedal (8): O eski halinden eser yok şimdi şarkısını armağan ediyorum kendisine, ama Giro'da her zaman iyi performans gösterir sonuçta eski bir şampiyon
Tanel Kangert (8): Nibali'nin diğer bir hizmetçisi, o da formda Trentino'da Fugslang ile birlikte podyum yaptılar ama Nibali'nin sözünden çıkamazlar
Jean Peraud (8): 39 yaşında ilk Giro'sunu koşacak zamana karşısı büyük avantajı eğer orada iyi iş çıkarırsa ilk 10 yapabilir