Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giro d'Italia 2016

Landaya çok güveniyorum ya bu turda. Hatta daha da abartayım, sky ın landayı sırf bu tur için aldığını düşünüyorum:) çünkü gerçek tur lideri froome ama froome fransaya gidecek ve burda bir lider lazım. O da geçen sen burada çok iyi yarışlar çıkaran landa.

@taner07 boş vaktinne bizim takımlara bak da gene sakat, cezalı, şişko birilerini takıma almış olmayalım:)

Scudo
@justbasicfacts herkes iyi niyetiyle ve forumun paylaşma ruhuna uygun şekilde hareket ediyor :) belki paylaştığımız kadrolardan yararlanılarak, global bir birincilik elde edebiliriz :)

@Alper Arslantürk hocam bundan iyisi Şam'da kaysı :D Eğer her şey beklenen yönde giderse iyi takım ama hiçbir zaman her şey beklenen yönde gitmiyor :koptum::koptum:

@Kazuya cuma yarış başlamadan kadroları göremiyorum buraya koymanız lazım :koptum::koptum:

O zaman şöyle ilk kategori olan genel klasmancılar içerisinde yer alan adamalar hakkında görüşlerimi yazayım ben;

Vincenzo Nibali (26): Rezalet durumda ama adamın ilk 2 senesi hariç (19 ve 11. oldu orada), son 3 Giro'sunda podyum dışında kalmadı ki o zamanlar da hizmetçiydi :koptum::koptum:
Alejandro Valverde (24): İlk defa Giro'ya geliyor, geçen seneyi saymazsak İspanya dışında büyük turlarda pek başarılı değil ama çok formda her zaman olduğu gibi :harika:
Rigoberto Uran (18): Geçen seneyi saymazsak ondan önceki 2 sene de 2. oldu bu adam, Romandie'de de formda gözüktü, bence podyum yapabilir
Tom Dumoulin (14): Kendi memleketinde başlayacak ve 3 tane zamana karşı etabı var, eğer vücudu dayanırsa ilk 5 yapmasını bekliyorum :utan::utan:
İlnur Zakarin (14): Çılgın Rus abimiz, geçen sene genel klasmana gitmemişti ama bu sene fena bilendiğini söylüyor ama podyum yapmasını zor görüyorum, ilk 10 garanti gibi :hrkbuya:
Andrey Amador(12): Geçen senenin 4.sü ve podyum dışında kalan adamların da en iyisiydi doğal olarak, Valverde'ye hizmetçi olarak geliyor ama o problem yaşarsa yedek sağlam :bsmagryr:
Steven Kruisjwik(12): İlk çıktığında ileride büyük tur kazanır diyorduk ama sonradan kariyeri pek öyle gitmedi, formda genel klasman olmazsa dağların kralına gidecektir :krnz:
Jakob Fugslang (10): Nibali'nin hizmetçisi olarak geliyor ama formda eğer Nibali sorun yaşarsa kendi yoluna bakar, Trentino'da baya iyi gözükmüştü
Ryder Hesjedal (8): O eski halinden eser yok şimdi şarkısını armağan ediyorum kendisine, ama Giro'da her zaman iyi performans gösterir sonuçta eski bir şampiyon :mzkdnlmk::mzkdnlmk:
Tanel Kangert (8): Nibali'nin diğer bir hizmetçisi, o da formda Trentino'da Fugslang ile birlikte podyum yaptılar ama Nibali'nin sözünden çıkamazlar
Jean Peraud (8): 39 yaşında ilk Giro'sunu koşacak zamana karşısı büyük avantajı eğer orada iyi iş çıkarırsa ilk 10 yapabilir:hhhhhh::hhhhhh:

@taner07

O Rus değıl ki. Tatar asılı Rus vatandaşı;)

Cancellaraya neden bu kadar güven, herkez takıma katmış. Evet 3 ITT var, ama bunların 2-si dağlık. 1ci etap 10 kmcik, burda da Dumoulin ve VanEmden vermez sanırım.

Adsız.pngasdasd.png

ilk defa katılıcam kadroda saçmalıklar varsa çok yüklenmeyin :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Sami Kazak

Ben de neden bu kadar çok seviyorum diyordum kan çekiyormuş meğer:koptum::koptum:

Cancellara fanatiği olarak kendisini kadroya almadım, iş başka dostluk başka :komik::komik:

@Kazuya 3 adamın eline bakıyorsun hocam :agla::agla:

• Beğen
Tepkiler: SamiKZ ve Kazuya
Yarıstan önce söylemeliyim ki 2 takım yaptım.
Ne yapayım, az puanlı ama bol süprizli bir takımla heyecanı arttırmak istiyorum :)
İlk takımla amaç ilk 10 ama 2. Takımla amaç son 10.
Kadro 68 puanlık ama yürekleri 1000 puan eder :p

Arkadaşlar bir kaç kişide Henao'yu görünce şunu hatırlatmak istedim ; Giro'da ki yarışan Sebastian Henao yani Sergio Luis Henao değil. Sergio Henao daha üst düzey bir sporcu,sadece bunu hatırlatmak istedim,yanlışlık olmasın :)

Eğer Landa Astana'daki gibi kafasına göre yarışacaksa, ki Trentino'da böyle yaptı, Roche ve Sergio Henao kendi başına bırakılabilir ve beklenmedik puanlar gelebilir ama bunlar tabi ki varsayım :koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Sebastian Henaoyu tek bıraksan bile bir şey yapamaz, aynı Quintana, Sagan kardeşler gibi, o da Sergio Luis Henao arkasında o takımda. :rolleyes:

Geri