Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Giyim

Scudo
Hangi giyim malzemeleri? Yani ne giyeceksiniz, neye ihtiyacınız var, koşullar nedir, bunları yazmamışsınız.

Toprak, asfalt. Kışın giyemem. Giyim malzemelerinin hiçbiri yok. Bisiklet yeni gelecek. :) Ayakkabı, kask, diz altı kotun altına penye tayt giymeyi düşünüyorum, gözlük, sırt çantası, suluk. Bunlar aklımda kalanlar kendim bakıyorum. Çok masraflı. Uygun fiyata sıfır toplamaya çalıssam kaç para tutar.

Kask en ucuzları 30 tl, iyi bir kask 100 tl verirsin.
Eldiven ebay den alırsan 6-7 dolar burada 20 tl ve üzeri.
Gözlük ebay de 6-7 dolardan başlıyor burada ise ortalama 30 tl den başlıyor.
Ayakkabı, spd konusunda bilgim yok ben yürüyüş ayakkabım ile kullanıyorum.
Suluk ebay de 3-4 dolardan başlıyor, burada ortalama 10 tl. Suluk kafesi de ebay de 2-3 dolardan başlıyor.
Decathlon da en ucuz tayt 20 tl civarı, küsüratı hatırlamıyorum.
Decathlon bisiklet t-shirt 26 lira en ucuzları.
Sele altı çantalar 20 tl civarında.
Arka far ebay de 3-4 dolardan başlar burada 20 tl ve üzeri.
Ön far ebay de 6-7 dolardan başlar, burada 30 tl ve üzeri.
Zil 3 tl
Zincir yağı, ortalama 25 tl.
Zincir temizleme cihazı ebay de 7-8 dolardan başlıyor.
wd40 10 tl.
Pompa 10 tl den başlar.

Bunlar en uygun fiyatlar, üst sınır epey yüksek. Tavsiyem; kask-eldiven-gözlük üçlüsünde kaliteli ürünler kullanmanız.

Rahatlık ve koruma bakımından hangisi iyi. Ve ya öneriniz var mı?

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

temiz ikinci el giyime bakabilirsin.sıfır almak istersen biraz pahalı tutabilir.şahsen bazen uygun fiyatlı 2.el forma alıyorum.gayett de memnunum.

onur merhaba. bakıyorum muğla da yaşıyormussun. eğer ki fethiyede isen migrosun oradaki sedona bayisinden giysi temin edebilirsin.

kışın serin ve soğuk havalarda bisiklet kullananlar dizleri için nasıl bir önlem alıyor?
Aklıma voleybolcuların kullandığı dizlikler geliyor. dizlerimiz tam kapanmadığından sürüşte sorun olmaz gibi geliyor.
antreman amaçlı sürüşlerde bu dizliklerden kullanmak sizce faydalı olur mu. örnek ürün:
(link)

kışın serin ve soğuk havalarda bisiklet kullananlar dizleri için nasıl bir önlem alıyor?
Aklıma voleybolcuların kullandığı dizlikler geliyor. dizlerimiz tam kapanmadığından sürüşte sorun olmaz gibi geliyor.
antreman amaçlı sürüşlerde bu dizliklerden kullanmak sizce faydalı olur mu. örnek ürün:
(link)
Uzun kışlık tayt kullabilirsin yada kısa kullanıyorsan şunlardan alabilirsin. Kısa ve uzun versiyonları mevcut

w1200h1200.jpgw822h1200.jpg

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
Merhabalar bir soruda benden olsun Decathlon da satılan yol bisikleti taytı ile dağ bisikleti taytı (kısa) arasındaki fark nedir dağ bisikleti taytı içlik diye yazılmış boyut aynı gibi? Birde dağ bisikleti taytı alıp yol bisikleti kullanırken giysem daha iyi olurmu ped kalitesi olarak?

Merhabalar bir soruda benden olsun Decathlon da satılan yol bisikleti taytı ile dağ bisikleti taytı (kısa) arasındaki fark nedir dağ bisikleti taytı içlik diye yazılmış boyut aynı gibi? Birde dağ bisikleti taytı alıp yol bisikleti kullanırken giysem daha iyi olurmu ped kalitesi olarak?
Merhaba,
bende her ikisi de var. dağ bisikleti taytı fileli bir yapıya sahip, iki gün önce aldım daha giyme şansın olmadı, indoor sürüş ve kışın normal tayt altına giymek için aldım.
yol bisikleti taytı ise tek başına giyilebilir.

merhaba, bu ürünü nereden alabiliriz?
Moonsports.com da var fiyatıda gayet uygun bende almayı düşünüyorum ama kalitesini bilmiyorum. Kullanan varsa bilgi verebilirmi?

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
(link)
hocam ben dizlerden üşüdüğümü hatırlamıyorum ama kalça ve malum bölge rüzgara karşı biraz daha savunmasız olıabiliyor. bunu engellemek içinde genelde kışlık taytın üstüne pedsiz bir kısa tayt giyiyorum yetiyor bana şu aşamada.

• Beğen
Tepkiler: alikiymaz26
hocam ben dizlerden üşüdüğümü hatırlamıyorum ama kalça ve malum bölge rüzgara karşı biraz daha savunmasız olıabiliyor. bunu engellemek içinde genelde kışlık taytın üstüne pedsiz bir kısa tayt giyiyorum yetiyor bana şu aşamada.
Geçen h.sonu 70k sürdüm, dizlerimin üşüdüğünü fark ettim. sanırım önlem almam gerekecek. ya da buralarda açık alan sürüşünün zamanı bitti, bu mesajı okumalıyım :)

Geri