Onur Kırdal
Üye
- Tepki
- 5
- Bisiklet
- Bisan
Uzun kışlık tayt kullabilirsin yada kısa kullanıyorsan şunlardan alabilirsin. Kısa ve uzun versiyonları mevcutkışın serin ve soğuk havalarda bisiklet kullananlar dizleri için nasıl bir önlem alıyor?
Aklıma voleybolcuların kullandığı dizlikler geliyor. dizlerimiz tam kapanmadığından sürüşte sorun olmaz gibi geliyor.
antreman amaçlı sürüşlerde bu dizliklerden kullanmak sizce faydalı olur mu. örnek ürün:
(link)
teşekkürler, bunları biliyorum. soğuk havada tüm bacağı koruyacaklardır.Uzun kışlık tayt kullabilirsin yada kısa kullanıyorsan şunlardan alabilirsin. Kısa ve uzun versiyonları mevcut
297123 dosyayı görüntüle297124 dosyayı görüntüle
merhaba, bu ürünü nereden alabiliriz?Uzun kışlık tayt kullabilirsin yada kısa kullanıyorsan şunlardan alabilirsin. Kısa ve uzun versiyonları mevcut
297123 dosyayı görüntüle297124 dosyayı görüntüle
Merhaba,Merhabalar bir soruda benden olsun Decathlon da satılan yol bisikleti taytı ile dağ bisikleti taytı (kısa) arasındaki fark nedir dağ bisikleti taytı içlik diye yazılmış boyut aynı gibi? Birde dağ bisikleti taytı alıp yol bisikleti kullanırken giysem daha iyi olurmu ped kalitesi olarak?
Moonsports.com da var fiyatıda gayet uygun bende almayı düşünüyorum ama kalitesini bilmiyorum. Kullanan varsa bilgi verebilirmi?merhaba, bu ürünü nereden alabiliriz?
hocam ben dizlerden üşüdüğümü hatırlamıyorum ama kalça ve malum bölge rüzgara karşı biraz daha savunmasız olıabiliyor. bunu engellemek içinde genelde kışlık taytın üstüne pedsiz bir kısa tayt giyiyorum yetiyor bana şu aşamada.kışın serin ve soğuk havalarda bisiklet kullananlar dizleri için nasıl bir önlem alıyor?
Aklıma voleybolcuların kullandığı dizlikler geliyor. dizlerimiz tam kapanmadığından sürüşte sorun olmaz gibi geliyor.
antreman amaçlı sürüşlerde bu dizliklerden kullanmak sizce faydalı olur mu. örnek ürün:
(link)
Geçen h.sonu 70k sürdüm, dizlerimin üşüdüğünü fark ettim. sanırım önlem almam gerekecek. ya da buralarda açık alan sürüşünün zamanı bitti, bu mesajı okumalıyımhocam ben dizlerden üşüdüğümü hatırlamıyorum ama kalça ve malum bölge rüzgara karşı biraz daha savunmasız olıabiliyor. bunu engellemek içinde genelde kışlık taytın üstüne pedsiz bir kısa tayt giyiyorum yetiyor bana şu aşamada.