Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

selam arkadaşlar
ıgps 10 kullanıyorum bazen kayıtlar telefona yüklenmiyor sebebi ne olabilir.
Teşekkürler.

Scudo
@caglarhuseyin Selam güncelleme yaptınız mı? İsg10 hafızası çok dolmuş olabilir arada boşaltın.

• Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
@caglarhuseyin cihazı bağlayın telefona senkronize edince sürüsler gözükecek zaten kenarına tıklayın ve silin. Ya da masaüstü bilgisayara bağlayın hafıza kartından siler gibi silin.

• Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
Yaklaşık 10 gün önce igps10 siparişini verdim. Bugün Tr’ye girişi oldu. Birkaç güne teslim edilir sanıyorum. Sonrasında deneyimler, yorumlarımı paylaşırım.

herkese merhaba, bugun teslim aldım siparisini verdiğim igp10 ve bir sürüş kaydettim de. Ancak Strava'ya senkronizasyonunu yapamadım bir türlü. Uygulamada aktivitiyeyi indirdim, ancak stravaya senkronize edemedim.

yardımınızı rica ediyorum. Önemli

@tgbhzln Igpsort programının ayarlar bölümünde connect sekmesi olacak o bölümdeki strava nın karşısında yazan connect bölümü turuncu olmalı.

Screenshot_20180922-064119.png

Screenshot_20180922-064126.png

Merhaba tekrar igpsport 10 cihazım geldi malzeme kalitesi gayet iyimiş yalnız bir şeyi beceremedim hız sensörüm yok ama bu lastik ebadı girerken liste kafamı karıştırdı 28 jant bisikletimi buldum ama 27.5 jant 2.20 lastik olan bisikletim için E2 ye kaçı girmem lazım ?
6ab6bd40f1159664ccaf8d41e3d408dd.jpg
741a0bee174970c4ce85c12af7d27776.jpg

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@C.Koc Firmaya mail atarsanız yardımcı olacaklardır. Ben de bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@trainspotting35

Merhaba , cevap için çok teşekkür ederim. Bunu yaptım zaten. Strava connected olarak bağlandı ama aktarımı yapmadı. Bugün tekrar bir sürüş yapıp, kayıt oluşturayım. Tekrar deneyeyim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@C.Koc

Bildiğim kadarıyla hız sensörünüz yoksa teker çapına hangi değeri girdiğinizin bir önemi yok. Gps verisinden hızınızı hesaplıyor. Tıpkı telefon uygulamalarına da teker çapı girmediğimiz halde hız bilgisi alabildiğimiz gibi. İleride bir hız sensörü takarsanız buraya gireceğiniz değeri revize edersiniz.

• Beğen
2 adet sorum daha olucak
1. igpsport telefon programında user information kısmında LAT heart rate (LTHR) diye bir kısım var bu ne demek ne gireceğiz
2. Yine telefon programında user information menüsünü boy kilo gibi kendi bilgilerimi girdim ama igpsport 10 na bağlanınca farklı boy kilo ve diğer bisiklet bilgileri farklı çıkıyor gps saatinde kendi bilgilerimizin girilebileceği bir yer yok benim girdiğim bilgileri km saatine nasıl set edeceğiz...

@tgbhzln Strava da genel bir sıkıntı vardı bugün umarım düzelir.

@C.Koc save kısmına basıyorsunuz değil mi? Igpsort sitesine bilgisayardan bağlanıp tüm özellikleri tekrar kontrol edin bilgisayardaki ve telefondaki bilgiler farklı olabilir. Oradaki kalp değerleri max ve ortalama değerler pek bir işe yaramıyor belki kalori yakim hesaplamasında bir parametre olarak etkili oluyordur.

• Beğen
@C.Koc

LTHR kavramını MehmetAliB. şu şekilde açıklamıştı:

"Eşik -LTHR, laktik asitin vücutta yok edilemeyip artmaya başladığı nokta"

LTHR belirleme yöntemini de şu şekilde:

"Nabız ölçerle çalışan kişiler için LTHR denen vücutta laktik asitin artmaya başladığı noktayı tespit edip güç bölgelerini buna göre düzenliyoruz. Benim test biraz farklı. Kolayını şöyle anlatayım. Yeni başlayanlar için 20, yıllardır bisiklet kullananlar için 30 dakika sürebileceğimiz en sert sürüşü yapıyoruz. Güçte mümkün mertebe azalma çoğalmanın olmadığı, hep aynı zorlanma seviyesinde gittiğimiz, yapabileceğimiz en sert sürüş. Isınma ve Soğuma hariç dememe gerek yok sanırım. Sürüş sonundaki ortalama nabız değeri Eşik değerimizdir."

Anlatılan şekilde bir sürüş yapıp çıkan ortalama değeri programa girersiniz.

@Abdülkadir Ergin açıklama için çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@tgbhzln

Bugün tekrar kayıt oluşturup denedim, sorunsuz aktardı stravaya, dediğiniz gibi dün stravada problem vardı sanırım. Yardımlar için teşekkür ederim tekrar. :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Arkadaşlar merhaba bu gün İGSPORT 10 cihazı ve kalp sensörünü kullandım gayet başarılı bir cihazmış yine bir iki sorum olucak [emoji846]
1.Kalp sensörünü her sürüşten sonra banddan çıkarmak gerekiyormu üstünde kalırsa pil harcaması oluyormu.
2.Kalp sensörünün bandını yıkıyormusunuz yıkasam zararı olurmu malum terliyoruz...
3.Km saatinde play tuşuna bastığımızda kayda başlıyor cihazı kapatmadan pause yaparsak kaydı duraklatıyormu yoksa tamamiyle bitirip tekrar play yaptığımızda yeni kayıtmı başlatıyor...

@C.Koc 1. Hayır gerekmiyor igs10 a bağlı kaldığı surece pil harcar.
2.Ben yıkamadım zararı olacağını sanmıyorum.
3.Duraklatiyor. yeni kayıt için sol tuşa uzun basıp kapatmanız lazım tamamen. Bisiklet yanınızda yürüyecekseniz ortalamanız düşmesin diye pause tuşunu kullanabilirsiniz.

• Beğen
İgps10 nun versiyon güncellemesini yapan varmı ? iGS10_V1.07 çıkmış en son bizdekinin versiyonunu nasıl öğrenebiliriz ?

Geri