Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@C.Koc (link) yaptığınız aktivite üzerine geldiğinizde sağ üst tarafta version numaranız yazıyor. Aynı site üzerinden dosyayı indirip nasıl versiyon güncelleme yapacağınıza dair bir word dosyası var onu da indirip eski verisyonsa yeniye geçiş yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Scudo
@trainspotting35 siz güncelledinizmi ?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@C.Koc Evet güncellemeden önce bağlantım yavaştı bazen bağlanmıyordu güncelledikten sonra düzeldi.

• Beğen
@trainspotting35 Tarif edermisiniz nasıl yaptınız sadece kopyala yapıştır mı yapıyorsunuz ?

@C.Koc
e
Note: Only V1.03 or above version supported to upgrade into V1.07,
V1.02(SN number: GS10740001-GS10740350) or below are not supported.
1.connect iGS10 to computer
Steps:
1) Power off iGS10.
2) Connect iGS10 to your computer via Micro USB cable.
3) Select left button to enter connection mode, then battery icon lights up.
4) Computer will recognize iGS10 as a new disk
For V1.03
upload_2018-9-24_10-20-56.png

For V1.04:
upload_2018-9-24_10-22-1.png
2. Copy the 2 upgrade files Bin.End, igs10.bin into the new disk
(Note: should be outside of iGPSPORT folder)
upload_2018-9-24_10-22-52.png
3. Disconnect iGS10 from the computer, it will start upgrading automatically( do not connect with computer until the upgrading finished). It will show Oh on the screen once upgrade finished.
4. Delete the check file as below:
Power off iGS10
Connect iGS10 to computer same as step 1, find the check file and delete it.

Note: it is very important the check file must be deleted.
upload_2018-9-24_10-23-21.png

5. Power off iGS10
Connect iGS10 to computer same as step 1,
Open the Device.bin file in txt format to check the firmware version,
if show IGSAW 1.07 in the third line, means upgrade is successful.
upload_2018-9-24_10-24-2.png

• Beğen
Bu gün dayanamayıp kadans sensörünüde sipariş ettim :D masraf hiç bitmiyor ne olacak böyle :kötü::ssrtcbya:o_O

@C.Koc Siz de başka sensör yokmuydu. Magene sensörleri ister kadans isterseniz hız sensörü olarak kullanabiliyorsunuz. Yaşınız kaç bilemiyorum ama en önemlisi nabız sensörü.

• Beğen
@trainspotting35Ben sadece nabız bandı ve extra tutucu almıştım kadansıda takip etmek istiyorum Bunu sipariş ettim hem hız hem kadans olarak kullanılıyormu ?
ANT
(link)

@C.Koc Bu sadece kadans sensörü. İgs orginal sensörleri ya hız ya kadanstır. Hem hız hem kadans fiziksel olarak mümkün değildir. Magene ise ister hız ister kadans olarak kullanıma uygundur.

• Beğen
@trainspotting35 bana kadans yeterli hız bence gps den alındığı için yere göre hesaplıyor ve doğru sonuç veriyor...

Merhaba cihazı e
@tgbhzln

Merhaba, öncelikle kazasız güzel günlerde kullanın. Cihazı hangi siteden aldınız ve gümrük vergisi, kargosu ile maliyeti ne kadar oldu?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@MELİKŞAH Merhaba, aliexpresten aldım. nabız bandı, gidon aparatı ile birlikte 61 usd'ye aldım. Ama o ara indirim vardı ve kupon kullandım. kargo ücreti yok ekstra. gümrük vergisi de ödemedim. Paket üzerine bedeli düşük yazmış satıcı. gümrük kontrolüne girdiği halde vergi çıkartmadılar ve sorunsuz teslim edildi. satıcı bilgisini isterseniz linki de paylaşıyorum aşağıda. Şu an fiyat daha yüksek ama bir başka indirim döneminde yakalayabilirsiniz belki. Önümüzde black friday , sezon sonu indirimleri filan var :)

(link)

• Beğen
@trainspotting35 yeni günceleme geldimişti telefon üstünden programa. önceden cihaz bul dediğinde orada seçenek çıkıyor onu seçinçe bluetooth aktif oluyor ve verileri atabiliyorduk. şimdiki günceleme ile cihazıın bluetoothunu açmanızı istiyor. ben son 3-4 sürüşümü kablo ile aktardım.

@Serdarium Screenshot_20181018-095351[1].png Screenshot_20181018-095407[1].png Screenshot_20181018-095412[1].png

ilk başta bluetooth açalım mı diye soruyor bende.

@trainspotting35 benim bluetooth hep açık. ondan saçmalıyor demek ki.

Benimki burada kaliyor.

Dosyalar

• Screenshot_20181018-233156.jpg
    Screenshot_20181018-233156.jpg
    69,4 KB · Okunma: 28
  • Beğen
Cihazı nasıl şarj ediyorsunuz ben genelde kullandığım şarj olan cihazları polimer batarya değilse pili korumak adına cihaz uyarı verene kadar kullanıp öyle şarj ederim cihazı ilk aldığım gün şarj etmiştim geçen şarj uyarısı aldım cihazdan şarja taktım tam dolunca çıkardım fakat kullanmak için açtığımda ise takribi 5 dk sonra 1 kademe şarjı düştü böyle bir şey yaşadınızmı ?

@Serdarium Cihaz reset isteyebilir.

@C.Koc Bende bazen 3. kademe 2 gün götürüyor sonra 2 ye düşüyor. Bazen tek sürüş sonrası 2 ye düşüyor. Ben hiç tam bitmesini beklemedim sarj etmek için sürüşümde yarı yolda kalmamak adına. Geçen açık unutmuşum eve gelince pili bitmiş sonra sarj ettim. Üzerine 1 sürüş yaptım hala 3. kademede.

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs ve C.Koc
@trainspotting35 telefonla alakalı bir durum sanırım , samsungla denedim çalıştı. bu arada igs10 1-2 hafta içinde satacağım. yurtdışından gelecek olan arkadaşım garmin 520 ile gelecek. dolayısı ile bunu satmayı planlıyorum. eğer yurtdışından almak isteyen varsa daha az bekleyerek benden alabilir.

Geri