Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gran Fondo Marmara

Scudo
@Atilla Özgen aslında benim de olmalıydı. Bakındım ama denk gelmedi, en az iki tane bankom vardı, yattık :)

Çekilen yüzlerce fotoğraf arşivlere gidiyor. Geçen yıl Velotürk Kapadokya yarışında bırakın özel foto çekilmesini, görevli araç yanıma yaklaşıp video çekimi yapmıştı (o sırada parkurda tek ilerliyordum). Yarış boyunca araç birkaç defa beni geçip, ileride durup fotolarımı çekmişti. Ne fotoğraflarım ne de video. Hepsi güme gitmişti. Velotürk Erciyes aynı şekilde; birçok yerde fotolarım çekildi, hiç biri yok. Uludağ performans tırmanışında adam yerlere yatıp ben geçerken foto çekti, o da yok. Son GF Marmara'da da aynı durum oldu. Çoğu paylaşılmıyor.

Bir iki defa federasyonun yol yarışına katılmıştım. Bisiklet haber dergisi 4-5 tane yakın çekim fotomu sitesinde paylaştı. Bisiklet haber olsaydı hepsini görürdük.

Acemi olduğum 2013 başından Adana yol yarışı fotolarım.

Dosyalar

• IMG_3727.jpg
    IMG_3727.jpg
    196 KB · Okunma: 126
  • IMG_3766.jpg
    IMG_3766.jpg
    243,4 KB · Okunma: 115
  • IMG_3767.jpg
    IMG_3767.jpg
    265 KB · Okunma: 111
  • IMG_3785.jpg
    IMG_3785.jpg
    261,7 KB · Okunma: 117
  • IMG_3786.jpg
    IMG_3786.jpg
    268,3 KB · Okunma: 119
  • IMG_5923.jpg
    IMG_5923.jpg
    223,2 KB · Okunma: 112
@televole2

Karizma kelimesinin ete kemiğe dönüşmüş vücut bulmuş hali. Pür karizma. Köprünün bile başı dönmüş yatık bakıyor.

• Beğen
Tepkiler: televole2
(link)

Köprüden geçenlere 100 er tele mangır kalekilitleniyormu. ne komik olur ama.

@Bahadır Gürel aynen haklısın hocam, erciyes fotoğrafları güme gitti resmen. ne umutlarla 2-3 hafta boyunca yeniledim ama bir tane bile fotoğrafım yok.

valla ben çeşmeye bizim fotoğrafçı arkadaşları çağırdım.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@srdrmrs Cesmede senin yanında sürelim :D

@Kerem Groims valla ilk yarışım.. beklentileri düşük tutuyorum..ama bir tren yapalım :)

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Kudret Kurtcebe

kudret abi sende son anda yakaladın otobüsü hee :D yola çıktında geri döndün ya.

@aeneskral

sona bekledim,kolay değil hem yalova istikamete hemde istanbula otobüsler kalktı,en son 34 kişi kaldık bayağı bekledik ama sonunda otobüs geldi,hava kararmamıştı otobüs bostancı d-100 'de bizi bıraktı.

@Kudret Kurtcebe

abi hemen yanındaki diğer sıra koltuktaydım :)

@srdrmrs Şuan iki kişiyiz birbirimizi taşımayı planlıyoruz :) Kodisyon durumumuza göre domestic olarak taşırız sen koparsın belli bir yerde :)

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
(link)

ilk resimde dominant dizilişi akıllıca,tahminimce uzun parkurcular ,rüzgara karşı savunma ,birbirlerinin deryasında

Gran Fondo Marmara kamera çekimleri Youtube'ta yerini almaya başlamış. Kısa parkura ait bir videoyu izlerken yolun 43. dakikasından itibaren kendimi de görmeye başladım (2035 forma numaram). Videoya alan arkadaşla tesadüfen aynı grup içinde Osmangazi köprüsüne kadar beraber sürmüşüz. Kameraya kaza yapıp yerde yatanlar takılıyor; bir de, bizim grupta kaza yapıp düşen kişi de kameralı arkadaşın hemen arkasındaymış. Tabii ne olduğunu anlayamadım, çünkü o sırada bir iki kademe önde gidiyordum.

Yol boyunca tek kalanların ne kadar zorlandıkları kolayca görülüyor. Çünkü o yorgunlukla yanından geçen grubu dahi yakalayacak güç kalmamış.

@Bahadır Gürel

Bahadır gürel sevgili dostumun şu vidyosunu izleyince şunu farkettim. İnsanımız başarıya, alkışlanmaya, sırtının sıvazlanmasına deli gibi aç. Bu millet öteden beri bir aganigi maganigiye açtı şimdide maslovun bu şeyettirdiği çıktı. İyiye doğru bir ilerleme var canımmmm.

@Tolga Çelebi

tolga mesajını yeni gördüm,maltepeye geldiğimde 3 kişi var idi ,şöförler ile muhabbet iyi idi,yalnız itina ile kilime sardılar ve itina ile yerleştirdiler,bu işleri ben yapmadım .giderken sorun yok idi,yalnız dönüşte ödül törenini beklemeyen otobüsler olmuş,bu iyi olmadı ,bir dahaki organizasyonda dönüşteki aksaklıkların giderilmesini arzu ederim,organizasyon tamamı ile güzel idi.

@mehmetsunu

yaklaşım gene 12'den ,Mehmet sunu,kendi namıma 2' inci olmama sevindim desem doğru olur,ama bi gerçek varkiiiiii,mehmet sunu,yarış ortamı gerçekten adrenalin dolu ve çekici,bu yönü ile güzel,yolda tekeri patlayanlar var idi, düşen bir kişiyi gördüm ve dubaya çarpanları ve hatta duba ile sürenleri,,,,

Geri