@lealtad
En yukarda can elmas arkadaşın lingine tıkladım, orada yazıyor
(link)
50 ve üstü kadınlar deniyor yokmu kardeşim bu ülkede 60 yaşında yarışçı,varrrrrrr
1 - mustafa sevinçel kısada 37.8 yaptı,53 km de ama son bir konuşmamizda uzuna talip olacağım dedi,paralı yarışlarada pek sıcak bakmadığını belirtti,katılmadı yarışlara,
2- Rınat akhmetbekov Kisada ortalama 30 üzeri ,
3 - yüksek kılıç uzunda 111 km 'de marmara etapta ortalama 33 .1 yaparken ,2016 senesindeki rekorundan 2018 'de geriye düşmüştür,marmaris 2018 'de 97 km 'de ortalama 20.09 yapmıştır
Recep tatlicilar 2016 marmara dışında hiç bir yarışta var olmadı,ve ersan kaçan ortalama 31 yaptı 72 km 'de
Listeler beli değil,29 temmuz yaklaşan yarış ve ödüllü,kısa etap 100 papel,uzun 150.valla birinci ,ikinci üçüncü olanlar verdikleri parayı amorti ederler,tabi kastamonunda oturanlar yaşadı,,,,bekliyoruz heyecanla ,tabi tribünden ,,,,,:islik:
60 mastırda geçen 17 haziranda ortalama 25 yapmış bizim meslektas fatih altan,86 km 'de çanakkalede idmanda ,valla kastamonunda 60 mastır olsa idi,rakip olacak idi,,,,,
Amorium bisiklet spor klübü ile face'den görüştüm,ilk benim teklifte bulunduğumu söylediler,diğer 60 mastırdan kimse teklifte bulunmamış,bence haberleri yoktur,,eğer teklif olur ise 60 mastır 'ı açacaklarını belirttiler