Scudo Sports

Granfondo ilgaz

canelmas

Üye
Tepki
248
İsim
can elmas
Bisiklet
Scott
Kastamonu da Ilgaz dağı tırmanışlı bir granfondo geliyor. (link)
tarih seçimle çakısınca bir hafta ertelenmiş ama seçim ikinci tura kalırsa yine ertelenecek korkarım
yarış, ödüller parkur güzel

Scudo
19 -29
29 -39
40 ve üstü

3 adet katagori,kategoriler arası 10 yıl oynamakta gran fondo uci 'in kategorilerinde,19 -34
35 -39. Dört yıl ara ile devam ediyor idi,60 -64 katagoriden sonra 65 artı vardı,
Para ödülü olması güzel,
Düzenleyen amorium spor,
uci gran fondo antalyayı düzenleyen kalipso tur şirketi ile timing şirketinin anlaşmazlıklarının aynısı burda inşallah olmaz,

Muhtemelen 2. Tura kalacak ve ertelenecek. Kalmasa da erteleme ihtimali olan bir tarihe niye yaris koymuslar ki? Sahsen antalya sonrasi gf konusunda seciciyim. 8 temmuzda yapilacagi kesinlesmeden kayit olmayi dusunmuyorum.
Etap guzel sanirim.

• Beğen
Tepkiler: alialperakay
afişlere bakılırsa belediye, bisiklet federasyonu, gençlik ve spor bakanlığı destekli ama katılım ücreti var ve yüksek bence

Gran Fondolara nihayet para ödülü gelmeye başladı, ilk 5'e ödüller güzel, 6-10 arasına amorti ödülü komik olmuş, katılım ücretinin en az 2 katı yap bari..

anasayfada "Bu bir sosyal sorumluluk projesidir." diye yazmışlar.. nasıl yani?

velotürk ve argeus dışındaki organizasyonlara mesafeliyim. uci antalya yarışındaki calpyso firması gibi yapacaklarsa hiç yapmasınlar.

kısa parkur 7,5km %9 eğim, arkasından 7km iniş ve tekrar 5km %10 eğim grafikten görüldüğü kadarı ile

@Wasabie
Site hazır şablonsa o yazıyı unutmuş olabilirler orda :islik:

29 temmuza ertelendi,başta 40 mastır ve üstü dendi ,sonra 50 mastır oldu,ha gayret bakalım 60 mastır yapinda gelelim ,1 inciye 1500 lira ,ikinciye 1000 lira üçüncüye 750 lira ilk üçe girmek için çaba sarfederek ipi göğüslemeye çalışırız ,ama görelim 60 mastırı,

Doğmamış çocuğa don bicersek ,rakipler para kokusunu alacak ve Kisada 88 km 'de gelen olurmu ?uzunda kafadan Rınat ve yüksel kılıç beyler,Kisada tek rakip mustafa sevinçel ,,,
Bütün yaz zati 84 km idmanlar devam ediyor biz hazırizda organizasyon bize ayak uydurmuyor

@lealtad

En yukarda can elmas arkadaşın lingine tıkladım, orada yazıyor

(link)

50 ve üstü kadınlar deniyor yokmu kardeşim bu ülkede 60 yaşında yarışçı,varrrrrrr
1 - mustafa sevinçel kısada 37.8 yaptı,53 km de ama son bir konuşmamizda uzuna talip olacağım dedi,paralı yarışlarada pek sıcak bakmadığını belirtti,katılmadı yarışlara,
2- Rınat akhmetbekov Kisada ortalama 30 üzeri ,
3 - yüksek kılıç uzunda 111 km 'de marmara etapta ortalama 33 .1 yaparken ,2016 senesindeki rekorundan 2018 'de geriye düşmüştür,marmaris 2018 'de 97 km 'de ortalama 20.09 yapmıştır
Recep tatlicilar 2016 marmara dışında hiç bir yarışta var olmadı,ve ersan kaçan ortalama 31 yaptı 72 km 'de

Listeler beli değil,29 temmuz yaklaşan yarış ve ödüllü,kısa etap 100 papel,uzun 150.valla birinci ,ikinci üçüncü olanlar verdikleri parayı amorti ederler,tabi kastamonunda oturanlar yaşadı,,,,bekliyoruz heyecanla ,tabi tribünden ,,,,,:islik:

60 mastırda geçen 17 haziranda ortalama 25 yapmış bizim meslektas fatih altan,86 km 'de çanakkalede idmanda ,valla kastamonunda 60 mastır olsa idi,rakip olacak idi,,,,,

Amorium bisiklet spor klübü ile face'den görüştüm,ilk benim teklifte bulunduğumu söylediler,diğer 60 mastırdan kimse teklifte bulunmamış,bence haberleri yoktur,,eğer teklif olur ise 60 mastır 'ı açacaklarını belirttiler

Burayı canlandıralım bakalım bir hareketlilik olacak mı?

29 temmuzdan ,8 temmuza ayar çekilmesi lazım,,Takipteyim tribündeki yerimi aldım,:islik:

Ilgazlı biri olarak herkese başarılar dilerim. Rota çok güzel. Keyifli yarışlar.

Katagoriler arası 9 yıl fark var ,en fazla 4 yıl oynaması adaletli olacak idi,ama 10 adet katagori çıkar o vakit,
buda para demek yekün çoğalacak tabi,

@Kudret Kurtcebe abi bu ödül yaş grubumu yoksa genel klasmanmı bende mesaj attım genç erkek grubu açmamışlar çok saçma 19 yaştan başlıyor kayıtlar inşallah dikkate alırlar

@bahadir3455

(link)

Burdan anladığım kadarı ile 19 -29 katagoride birinci ve ikinci ve üçüncü olacak burda 10 yıl oynuyor bence fazla,30 -39 , 40 -49 ve son olarak 50 artı deniyor,,,,
Genel klasman birinciliği katıldığım gran fondo yarışlarında verilmedi sadece katagori birincisi ,ikincisi ve üçüncüsü seçildi

@bahadir3455

Senin yaş için katagori bence 15-19 arası düşünebilinirdi,
Ayrıca
20 -24
25 -29
30 -34
35-39
40 -44
45-49
50-54
55-59
60-64
65 +

11 katagori bu işin adaletini sağlar bu ülkede havuz geniş olsa her katogori çin parayıda federasyonun vermesi gerekir ve gençlik ve spor bakanlığı ,kasa boş olur ise katagori 11 olmaz,

33 kişiye para ne tutar 1500 artı 1000 artı 750 ,toplam 3250 x 33 eşittir 107250 papel ciddi para,,,,.

(link)

29 temmuzda yarış olacak anlaşılan,listeler gözükmüyor,

Kısada 6 'ıncıya 10.100 tl 'mi ? Bir yalnışlık var herhal,:islik::eek::eek:

@Kudret Kurtcebe abi ben mesaj attım yetkililerle görüşüyoruz açabiliriz dediler. ve abi 6ila10 arasına 100tl ödül var 10bin gayme değil:):)

Geri