osmancan71
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.256
- İsim
- osman
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Tokmakel mıgferın borusunu takalım bu az gelır dosta güven dusmana korku verir
Tokmakel mıgferın borusunu takalım bu az gelır dosta güven dusmana korku verir
2020'nin son ayında Panaracer Gravel King TLC Folding Tyre - 700x35 almıştım ama hiç kullanmamıştım. Bugün ilk defa deneme şansım oldu. Yol tutuş ve sürüşü gayet iyi fakat ilk sürüşte patladı.
Daha önce MTB'de 700x40 Michelin Protek Cross Max , G2'de de üzerinde gelen SCHWALBE G-ONE SPEED RACEGUARD 700X38C 'ları kullanıyordum ve hiç patlama sorunu yaşamadım. Hesapta bu Panaracer'larda entegre patlak koruması var ama minicik metal bir kıymık patlattı . Bu da son derece canımı sıktı. Umarım kötü bir tesadüftür
@Burak AltaçTLC lastikleri iç lastik ile kullanmak çok da verimli olmuyor. Aynı lastikleri forumdan @Osmın arkadaşımız da kullanıyor ve patlama sorunu onun da başına geldi.
Tubeless sisteme dönmek gerek.Bu ay için kotayı doldurdum ama önümüzdeki aylarda ben de tubeless dönüşümünü yapacağım benim bisikletin.
Bu sayfa adına istedigimiz görüntüler bunlarUzun bir aradan sonra gravelle turladım, 45km yol yapmışım. Tatlı-sert gidişi, çevikliği, dinamik sürüşü, yeterli konforuyla iyi ki almışım dedirtti tekrar. Bisiklet toprak yolda kendini iyi hissediyor. Su molasında bir kaç foto çekmiştim, başka da aklıma gelmedi zaten olan bu
258573 dosyayı görüntüle
258574 dosyayı görüntüle
258575 dosyayı görüntüle
Merhaba kardeşim. Gezdiğin yerin bilgisini verebilirsen, pedallanacaklar listesine eklemek isterim. Katlanır bisikletime veda edeli iki hafta kadar oldu. Şu aralar gravel bisiklet arayışındayım. Katlanırı satma sebebim de, artık büyük teker tecrübe etme isteğimdi. Grup sürüşlerinde -etkinlik anlamında- bisiklet değişerek tecrübe etmiştim. Çok hoşuma gitti. Bu sebeple katlanırımı sattım, daha alt modelini satın almak kaydıyla... Katlanır sonrası yol bisikleti almak niyetindeydim. Zaman zaman şehir içi olur, şehir dışı olur, tura çıkmak istediğim için, yol bisikleti almaktan vazgeçtim. Geçen yaz; toprak, stabilize yollarda, ormanın içinde yol almaktan büyük keyif aldım. Bu sebeple, forum içi ve forum dışı okuma ve izlemelerim sonrasında aradığım bisikletin gravel türü olduğuna kanaat getirdim. Bu sebeple bu sayfadayım. Tabi, ATE aşkım şimdilik platonik. Ne görme ne de deneyimleme şansım oldu. Yapılan yorumlarla beraber tasarımını beğenmiş olmam, radarıma girmesine sebep oldu. Keşke, en çok tercih edilen gravel bisikletlerin, beraber değerlendirildikleri bir inceleme olsaydı... En azından kendi şartlarımdan bahsedeyim. Katlanırım varken, İstanbul Şirinevler'den Topkapı'ya bisikletle giden birisiydim. Gravel alırsam, yine aynı zevki alarak, işe gidip gelmek istiyorum. Bununla beraber, hafta sonları günübirlik turlara çıkıp, resimde görülen parkura benzer rotalarda da sürmek niyetindeyim. Bütçemi de zorlayarak, ikinci elde 5000 TL seviyelerine çıkarmayı da göze alıyorum. Ortalama bir bisiklet severim. Teknik terimlere çok fazla aşinalığım yok. Tavsiyede bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.Uzun bir aradan sonra gravelle turladım, 45km yol yapmışım. Tatlı-sert gidişi, çevikliği, dinamik sürüşü, yeterli konforuyla iyi ki almışım dedirtti tekrar. Bisiklet toprak yolda kendini iyi hissediyor. Su molasında bir kaç foto çekmiştim, başka da aklıma gelmedi zaten olan bu
258573 dosyayı görüntüle
258574 dosyayı görüntüle
258575 dosyayı görüntüle
G4 derdimin dermanı oldu hocam çok güzel akıcı ve konforlu bence. siz memnun musunuz
Tamamdır ben de farklı uygulamada olduğunu düşünmüştüm doğru anlamışım
ben de g2 çıkmasını bekliyorum da hala tık yokTamamdır ben de farklı uygulamada olduğunu düşünmüştüm doğru anlamışım
G2 çıksa da alsak ya canım çekiyor sizlerin fotoğraflarını gördükçe
ben de g2 çıkmasını bekliyorum da hala tık yok