Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

Scudo
258976 dosyayı görüntüle

Bikepacking için gravel bisiklet'ten sonra ikinci önemli adımı da attım. Sırada içlerini dolduracak parayı bulmak var. :D

Hayırlı olsun, bu sele altı çanta sitedeki LARGE'mı yoksa Light mı acaba?

Güzel bir ürün yapmışlar her detayı düşünmüşler gibi görünüyor ama ayrıntılı ölçüleri ben bulamadım...

Hayırlı olsun, bu sele altı çanta sitedeki LARGE'mı yoksa Light mı acaba?

Güzel bir ürün yapmışlar her detayı düşünmüşler gibi görünüyor ama ayrıntılı ölçüleri ben bulamadım...

Sele altı çanta Large modeli. Henüz elime ulaştığı için test etme imkanım olmadı, ancak malzeme kalitesi ve işçilik üst düzeyde. Kadro üstü çantası Toprock modelini ayrıca çok beğendim, L boy ölçüsü çok büyük görünmese de içine fırın küreği ebadındaki telefonun sığması güzel.

Ayrıntılı ölçüler sitede ilave bilgiler kısmında yer alıyor.

Screenshot_20210318-111842_Chrome.jpg

Sele altı çanta Large modeli. Henüz elime ulaştığı için test etme imkanım olmadı, ancak malzeme kalitesi ve işçilik üst düzeyde. Kadro üstü çantası Toprock modelini ayrıca çok beğendim, L boy ölçüsü çok büyük görünmese de içine fırın küreği ebadındaki telefonun sığması güzel.

258981 dosyayı görüntüle
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.

258981 dosyayı görüntüle
Ben görmemişim, teşekkürler. Bisikletinizin üstünde - turda da görmek dileği ile!

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Bakalım facebook üzerinden görüşüyorum böyle bir durum soz konusu olamaz diye cevap yazdılar bayı ısmı istediler. Sonuç ne olacak acaba
71D74A27-211C-4B8A-B6D2-DFD01CC29E9C.jpeg
Gerçi sanırım siz iptal etme konusundan bahsediyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Bisan All Trail Sora'ya MTB rublesi aldım. Soranın ruble 32-11 bu MTB rublesi 40-11 . Rakımları ezmek için şarttı. Bakalım ne zaman taktırırız ?

IMG_20210318_183130.jpg

Bakalım facebook üzerinden görüşüyorum böyle bir durum soz konusu olamaz diye cevap yazdılar bayı ısmı istediler. Sonuç ne olacak acaba

Malesef o "arkadaşınız" olan bayi gözünüzün içine bakarak yalan söylemiş gibi görünüyor. :ckskc: Arkadaşlığınızı tekrar gözden geçirin ve hala duruyorsa o ikinci el G2'yi alın gitsin derim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Malesef o "arkadaşınız" olan bayi gözünüzün içine bakarak yalan söylemiş gibi görünüyor. :ckskc: Arkadaşlığınızı tekrar gözden geçirin ve hala duruyorsa o ikinci el G2'yi alın gitsin derim.
kaçtı o maalesef :( ama öyle bi durum varsada iptal etmeyi düşünüyorum.

@osmancan71 aşağıdaki linkte 52 beden stokta var görünüyor. Eğer bedeni uygunsa arayıp bi sorun durumunu, belki işinize yarar

(link)

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Mosso GVL700 GRX-400 için ne düşünüyorsunuz?

Mosso GVL700 GRX-400 için ne düşünüyorsunuz?
Bence güzel bisiklet mosso 'nun modellerini yabana atmamak gerek. Carraro daha göz önünde olduğuna insanlar ona yöneliyor. Kadro seçeneklerinin de geniş olmasını düşünürsek tercih edilebilir. Galiba bisan dışında karbon maşa kullanan yok. 2 ön sayfada @bayihtiyar 'ın bisikleti ile aynı diye biliyorum.

Yalnız bir fiyatına bakayım dedim adamlar ayıp olur 10000 yazmayalım diye 9999 yazmışlar. Ne olmuş bu bisikletlerin fiyatı. Millet sahibinden de neden fiyat artışı yapıyormuş anladım.

Parası değil de kadronun ölçülerini bulamadım. Reach, Stack vs.
Türkiye'de üreticiler de devlet sırrı gibi bir şey o. Ama Mosso 'nun kendi sitesinin alt kısmında var.
(link)

1616099583002.png

Dosyalar

• 9999.JPG
    9999.JPG
    72,5 KB · Okunma: 21
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Samsam
Bence güzel bisiklet mosso 'nun modellerini yabana atmamak gerek. Carraro daha göz önünde olduğuna insanlar ona yöneliyor. Kadro seçeneklerinin de geniş olmasını düşünürsek tercih edilebilir. Galiba bisan dışında karbon maşa kullanan yok. 2 ön sayfada @bayihtiyar 'ın bisikleti ile aynı diye biliyorum.

Yalnız bir fiyatına bakayım dedim adamlar ayıp olur 10000 yazmayalım diye 9999 yazmışlar. Ne olmuş bu bisikletlerin fiyatı. Millet sahibinden de neden fiyat artışı yapıyormuş anladım.
Parası değil de kadronun ölçülerini bulamadım. Reach, Stack vs.

@MakRo evet benim kullandığım mosso gvl700 22vites modeli. Kadroları aynı zaten. Maşa aluminyum, teker mili 9mm qr, sokma mil değil. Bisan alltrail daha iyi aslında. Fakat ben almadan önce bisan'ın fiyatı artmıştı, hangisini alayım bekleyeyim derken bir daha zamlanmıştı. Mecburen vazgeçtim. Mosso fiyat olarak daha f/p ürünü oldu bende buna karar verdim memnunum. Dediğiniz gibi şuan ki fiyatlar göz korkutuyor gerçekten. Önce şaşırtıp sonra küfür ettiren cinste bir yükseliş var.

Sanırım alacağım, 52 kadro buldum.

Aahh ah haziran temmuzda 8-10 tane alıp kenara koymak varmış, fiyatları 8-9 ayda 2 katından fazla artmış
Bu gidişle kimse pedal çevirmeye yönelemeyecek, hele ki elektrikli bisikletler daha uygun iken:kötü:

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN ve Ali Eren
Geri