Bisiklette giyilen çamur olmasından cekınılmeyecek elbise.Merhaba, gravel için tam çamurluk yerine iyi iş görecek alternatif tavsiyesi olan varmı?
Merhaba, gravel için tam çamurluk yerine iyi iş görecek alternatif tavsiyesi olan varmı?
Sırt ve popo bölgesini korumak için Ass Saver'ın yeni modeline bakmanızı öneririm, win wing. Arkanızın temiz kalması konusunda harika bir iş çıkarıyor.
Nerden satın alabilirim acaba?
Merhaba, gravel için tam çamurluk yerine iyi iş görecek alternatif tavsiyesi olan varmı?
Peugeot gr14 şuan grx400 setli graveller arasında sokma mil fulcrum jantları yla fırsat ürünü .Merhabalar 2 sene kadar Bisan ATE kullandıktan sonra bisiklette yükseltmemi yoksa Yeni tam grx setli bisiklet alsammi diye düşündükten sonra yeni bisiklet almaya karar verdim fakat piyasadaki fahiş artışlar ve stoklarda model bulamamaktan dolayı fazla bir seçenek yok şuan elimde 2 seçenek kaldı fakat kafam çok karışık bı durumda sıfır olarak Peugeot gr14 50 kadro 21.400tl gibi fiyata modelini düşünüyorum fakat kadro geometrisi piyasadaki çoğu gravelden farklı olduğu için biraz kafam karıştı 2. Bi seçenek olarakta 2. El 52 cm kadro g4 pro(23.000) bir bisiklet buldum boyum 1.77 bacak boyuda 78 cm gibi bir ölçüm var. Kullandığım Bisan ATE 52 cm kadro fakat 3 modelde incelediğimde birbirinden farklı kadro ölçüleri çıkıyor bu konu hakkında tecrübe sahibi olan arkadaşlardan tavsiye alabilirmiyim acaba bu 2 seçenekten hangi kadro ve model daha uygun olur acaba
Merhabalar 2 sene kadar Bisan ATE kullandıktan sonra bisiklette yükseltmemi yoksa Yeni tam grx setli bisiklet alsammi diye düşündükten sonra yeni bisiklet almaya karar verdim fakat piyasadaki fahiş artışlar ve stoklarda model bulamamaktan dolayı fazla bir seçenek yok şuan elimde 2 seçenek kaldı fakat kafam çok karışık bı durumda sıfır olarak Peugeot gr14 50 kadro 21.400tl gibi fiyata modelini düşünüyorum fakat kadro geometrisi piyasadaki çoğu gravelden farklı olduğu için biraz kafam karıştı 2. Bi seçenek olarakta 2. El 52 cm kadro g4 pro(23.000) bir bisiklet buldum boyum 1.77 bacak boyuda 78 cm gibi bir ölçüm var. Kullandığım Bisan ATE 52 cm kadro fakat 3 modelde incelediğimde birbirinden farklı kadro ölçüleri çıkıyor bu konu hakkında tecrübe sahibi olan arkadaşlardan tavsiye alabilirmiyim acaba bu 2 seçenekten hangi kadro ve model daha uygun olur acaba
G4 pro geçen sene değişti galıba aynı özelliklerde olmayabilir gidon boğazı gibi farkları vardır belki.Peugeot gr14 şuan grx400 setli graveller arasında sokma mil fulcrum jantları yla fırsat ürünü .
G4 Pro nun sıfırı da 40bin tl ve üzerinde grx 600 set var. fiyatı nerdeyse sıfırının yarısı. o yüzden ne kadar temiz ve bakımlı dikkat edin. gerçekten temizse g4 pro derim. ama bisiklet yorgun ve fiyatı da o yüzden sıfırının yarısı ise sıfir gr14 alın . Çünkü bakımsız ve ruble zincir gibi değişmesi gereken parçaları varsa size en az 2000 tl masrafı olur. en önemlisi sti kollar. arızalı veya sikintiliysa aman deyim çünkü çok pahalı lar .
Düşündüğüm bisiklet ,2020 modelG4 pro geçen sene değişti galıba aynı özelliklerde olmayabilir gidon boğazı gibi farkları vardır belki.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Baktığım g4 gayet temiz fazla kullanılmamış gönlüm g4prodan yana fakat şehir dışında 2.el bisiklet olduğu için tereddütlerim var birde 52 kadro uygun olurmu acaba carraronun kadrolarının büyük olduğu yönünde yorumlar okudumPeugeot gr14 şuan grx400 setli graveller arasında sokma mil fulcrum jantları yla fırsat ürünü .
G4 Pro nun sıfırı da 40bin tl ve üzerinde grx 600 set var. fiyatı nerdeyse sıfırının yarısı. o yüzden ne kadar temiz ve bakımlı dikkat edin. gerçekten temizse g4 pro derim. ama bisiklet yorgun ve fiyatı da o yüzden sıfırının yarısı ise sıfir gr14 alın . Çünkü bakımsız ve ruble zincir gibi değişmesi gereken parçaları varsa size en az 2000 tl masrafı olur. en önemlisi sti kollar. arızalı veya sikintiliysa aman deyim çünkü çok pahalı lar .
Malesef bende aynı hatayı yaptım Bisan All trail Eco sora aldım sonradan çevirmeye çalışmak bayağı masraflı oluyorSağolun Bisan all trail eco da karbon masa koymuşlar ama mekanik disk fren var gr14 de hidrolik disk fren var ama onda da karbon maşa yok. Flat bar bir trekking bisiklet alıp ileride sti gidon fren vites kolu alıp gravela cevirilebilir mi ? Bisanin fiyatı karsilayabilecegim bir seviyede ama bu sefer baya giriş seviyesi bir gravelim olmuş olacak gr14 de ise maşası karbon değil galiba. Karar veremiyorum ne almak istediğime
o zaman hayırlı olsun diyelim. peugeot lar şuan genel olarak olarak fp ürünü konumunda. donanımları da gayet iyi ve muadillerinden geri kalır yönleri yokÇözümü buldum sanırsam T11 alıp (denk gelirse deore) gidonu bull gidon veya farkli gidonlar varmış hem rahat hem daha performanslı gibi o şekilde değiştirirsem tadından yenmez gibi geliyor piyasaya bakınca T11 ustundeki dodanima göre çok ucuz gözüküyor gözüme
Bu değişimi flat bar yol bisikleti olan merıda speeder 100 için yapmak istedim bende. O şekilde hem masraflı hemde kadro ölculerinden değişiklik oluyor. Uzanma mesafe falam artıyor o yüzden o yöntem hiç mantıklı değil. Mantıklı olsa karbon maşa& hafif merıda kadrosunu bende gravel A çevirmek istemiştimSağolun Bisan all trail eco da karbon masa koymuşlar ama mekanik disk fren var gr14 de hidrolik disk fren var ama onda da karbon maşa yok. Flat bar bir trekking bisiklet alıp ileride sti gidon fren vites kolu alıp gravela cevirilebilir mi ? Bisanin fiyatı karsilayabilecegim bir seviyede ama bu sefer baya giriş seviyesi bir gravelim olmuş olacak gr14 de ise maşası karbon değil galiba. Karar veremiyorum ne almak istediğime