Ben okuluma giderken günde 30 km sürüyorum 15 gidiş 15 dönüş. Okulum da Maltepe Üniversitesi. Giderken Başıbüyük tepesine çıkan Büyükbakkalköy yolunda 5 km tırmanıyorum. Narcity yanından geçerken yol iyice dikleşiyor. Eee, okula gidiyoruz, bagajda çanta da var yani extra ağırlık var haliyle narcity'den bisikleti iterek geçiyorum. Sonrasında tırmanış falan olmadığı ve 150-200 m falan kaldığı için bir sıkıntı olmuyor. Fiziksel olarak birazcık yorsa da, okula gider gitmez yapmam gereken ilk iş tuvalette terli üstümü değiştirmek olsa da bisikletle gittiğim zaman daha mutlu oluyorum, derslere daha iyi odaklanıyorum. Ve bombayı patlatıyorum: Toplu taşıma araçları ile evden okula 1 saat 10 dakikada, bisikletle 1 saat 15 dakikada gidiyorum o hayvani yokuşa rağmen. Dönüşte aynı yokuştan aşağı bisikleti salarak gittiğim için kolay oluyordu, eve 50-55 dakikada varıyordum. Yani bir günde yolda geçen toplam süre olarak bisiklet daha iyi. Ama okulun yolunda köpek sorunu var onu da gidona elektroşok cihazı takarak halledeceğim köpekler sesinden korkuyor.
Not: %100 bursluyum