Scudo Sports

Gürsu Adrenalin Park Tırmanma Yarışı 11 Temmuz 2021 Pazar

sadi imren

Bursa Tur Komitesi | B.T.K
Tepki
5.365
İsim
Sadi İMREN
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Yol bisikleti
YARIŞ GENEL BİLGİLERİ VE KURALLARI
1. GÜRSU – ADRENALİN PARK Yol Bisikleti Tırmanma Yarışı amatör bir yarış olup kayıt ücreti yoktur para ödülü vardır.

2. Yarış, 11 Temmuz 2021 Pazar günü saat 09:30'da Hasanköy Akaryakıt istasyonunda başlayacak olup, Gürsu/Ericek Adrenalin Parkta sona erecektir.

3. Yarışa katılım için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

4. İKRAMLAR : Sabah (simit ve meyve suyu ) , yarış güzergahında ( su takviyesi ) , yarış sonunda ( köfte ekmek, ayran, su) şeklinde olacaktır.

5. Yarışa kayıt yaptıran sporcular, Türkiye Bisiklet Fedarasyonu tarafından belirlenen kuralları kabul etmiş sayılacaklardır. (dişli kontrolü yapılmayacaktır)

6. Bütün kategoriler aynı parkur ve mesafede yarışacaklardır.

7. Kategoriler doğum tarihine göre belirlenmiş olup. Katılımda doğum tarihi baz alınacaktır.

YARIŞ KATEGORİLERİ VE PARA ÖDÜLLERİ :

KATEGORİ 1.LİK ÖDÜLÜ 2.LİK ÖDÜLÜ 3.LÜK ÖDÜLÜ
YILDIZ ( B) (2007-2009 Arası) 400 TL 250 TL 150 TL
YILDIZ (A) (2005-2006 Arası) 500 TL 300 TL 200 TL
GENÇLER (2003-2004 Arası) 600 TL 400 TL 250 TL
ELİTLER (1999-2002 Arası) 1200 TL 800 TL 500 TL
MASTER (1991-1998 Arası) 600 TL 400 TL 250 TL
MASTER 30+(1981-1990 Arası) 600 TL 400 TL 250 TL
MASTER 40+(1971-1980 Arası) 600 TL 400 TL 250 TL
8. Şehir dışından katılacaklar için, Gürsu Belediyesi tarafından düşük ücret karşılığında yurt ve otelde barınma imkanı sağlanacaktır.

9. KAYIT LİNKİ : Kayıtlar başlamıştır.

-Online kayıt 9 Temmuz 2021 Cuma saat 23.59’da sonra erecektir.
- 10 Temmuz 2021 Cumartesi günü SAAT 13.00-17.00 arasında kesin kayıtlar yapılacaktır.
- 11 Temmuz 2021 Pazar günü yarış öncesi kayıt yapılmayacaktır.
- Kesin kayıtlar Gürsu belediyesi önü , Gürsu bisiklet evinde yapılacaktır.

10. TEKNİK TOPLANTI:
- 10 Temmuz Cumartesi günü SAAT 18.00’da Gürsu belediyesi toplantı salonu.

11. YARIŞ SIRT NUMARALARININ TESLİM ALINMASI:
-10 Temmuz saat 13.00-17.00 arası kesin kayıtta verilecektir.

12. YARIŞ PROGRAMI:

- BAŞLANGIÇ SAATİ : 09.30
- BİTİŞ SAATİ : 13.00
- BAŞLANGIÇ YERİ : Aroma Fabrika önü, Gürsu ilçe girişi
- GÜZERGÂH : Hasanköy akaryakıt istasyonu-Dededibi cad.- Hasanköy Çamlar sok.- Gürsu TOKİ yolu- Dışkaya Köyü- Ericek Köyü iç yolu – Ericek Göleti – Adrenalin Park.
- GÜZERGAH Bikeroll : (link)
- MESAFE :
fodepar 5 km (A ile 1.nokta arası )
start-finish 19 km(1.Nokta ile B Noktası arası)
toplam; 24 Km. (Tüm kategoriler için)
- ÖDÜL TÖRENİ : Saat: 13.00
13. SIRALAMA, SONUÇLAR VE ÖDÜLLER:

- Her yaş kategorisinde 1. 2. ve 3. sıralaması yapılacak, kupa, madalya ve ödül verilecektir.
- Ödüller hazırlıkları müteakip açıklanacaktır.
14. KUTLAMA;
- Yarış ödül töreni sonrası müzik ziyafeti vardır.
UYARI-1:
Yarış numarasını takmayan, okunmayacak şekilde takan, sonradan söken veya yolda düşüren yarışmacı diskalifiye edilecektir.

UYARI-2:
Başlangıç esnasında yarış balonunun altından geçmeyen, yan yollardan grubun önüne geçmeye çalışanlar diskalifiye edilecektir.

15. YARIŞ İÇİN GEREKLİ BELGELER:
- 2019 yılı bisiklet lisansınız ve T.C Kimlik kartı gerekmektedir.

16. Her katılımcı kendi bisikletinin güvenliğinden sorumludur.

17. Yarışta, yol/yarış veya MTB bisikletleri kullanımı zorunludur.

18. Kulaklık takmak, MP3 çalar ve benzeri aletlerin kullanımı yasaktır.

19. Yarış esnasında kask takmak mecburidir.

20. Takım aracı veya yarışçıları desteklemek amacı ile hiçbir araç parkura alınmayacaktır.

21. Yarış esnasında belirlenmiş noktalarda yolun sağında su dağıtım istasyonu kurulacaktır.

22. Hakemler ve sporcu toplama aracı yetkililerinin talimatlarına uymak zorunludur.

(link)
(link)

İRTİBAT TEL : Nuri TUTAL 0 532 326 40 43 | Rafet UYAR 0 532 323 70 05

yaris3.jpg

Scudo
online kayıt sonrası yarış sabahı geldiğimizde kitleri alabiliyor muyuz?

Rafet Bey'e 8. maddeyi sordum 26 TL dedi ama bunu da ücretsiz yapmaya çalışıyorlarmış valla organizasyon iyi duruyor.

8. Şehir dışından katılacaklar için, Gürsu Belediyesi tarafından düşük ücret karşılığında yurt ve otelde barınma imkanı sağlanacaktır.

Rafet Bey'e 8. maddeyi sordum 26 TL dedi ama bunu da ücretsiz yapmaya çalışıyorlarmış valla organizasyon iyi duruyor.

Gürsu Belediyesi her şeyi üstleniyor bisiklet sporuna yatırım yapıyor üstüne para veriyor zor rastlanan bir durum bize de katılmak düşer.

Yarış güzelmiş. Hafif bir sakatlığım var bu ara, yoksa gelmeyi ciddi düşünürdüm.
Etabın strava rotasını da şuraya bırakayım: (link)

Etapta 10 tane segment var, çoğu Kadir Kellecinin :D 3 tane de Samet Bulut gördüm. :p

Uffff tam benlik. Ben surda bi kamp atip atletimi, kamyoncu terligimi giyip mangal yapam bari musait anda kanka

Mangal yakılacak kanka mangal hazır sen terliklerini çadırını al gel bu arada yarışa forum ahalisinden katılacak arkadaşlar da Mario dostumuzu görme şansı yakalar bu da işin kaymaklı kadayıfı olur :) işte cesaret, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık, işte mariokaldırato.

Uludağ tırmanış yarışında kadınlara ödül töreni yapılmadığını duydunuz mu ?

Nevsin Mengü kişisel hesabında biraz da nüktedan bir şekilde bu ayrımcılıktan bahsetmiş.

Mangal yakılacak kanka mangal hazır sen terliklerini çadırını al gel bu arada yarışa forum ahalisinden katılacak arkadaşlar da Mario dostumuzu görme şansı yakalar bu da işin kaymaklı kadayıfı olur :) işte cesaret, işte fazilet, işte fedakarlık, işte mertlik, işte adam gibi adamlık, işte mariokaldırato.
Kanka benim pazar gunleri ekseri calistigim detayini hatirladim smdi baska bi zaman artik keh keh

Bu klasmanlarda umarım kadınlarda vardır. kadın erkek diye belirtilmemiş. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu yarışmada da kadınlar dışlanıyor mu ciddi ciddi?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bu klasmanlarda umarım kadınlarda vardır. kadın erkek diye belirtilmemiş. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Bu yarışmada da kadınlar dışlanıyor mu ciddi ciddi?
Evet bu soruyu il temsilcisine sormuştum, bayan kategorilerinin olduğunu söyledi kesin bilgi.

Evet bu soruyu il temsilcisine sormuştum, bayan kategorilerinin olduğunu söyledi kesin bilgi.
Teşekkürler bilgi için.
dostum bu konuya kadınlar bile senin kadar içerlenmemiştir sakin biraz, şuncacık şeyden bile feministlik meriçlik yapıyorsunuz helal olsun.

Nereden biliyorsun içerlenmediğini? Daha geçen hafta sonu bir skandal yaşanmışken, erkek kadın fark etmez herkesin hesap sorması gerekiyor. Ayrıca üslubunuza dikkat edin.

Geçen sene 4-5 bayan sporcu bu organizasyona katılmıştı, bayanlar bisiklet sporu yapsınlar bu tip organizasyonlara daha çok katılsınlar.

kaydımı yaptırdım, o yokuşları çıkabilirsek yukarı da arkadaşlarla da tanışırız inşallah.

Geri