Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Haftanın ucuzu - iphone 5s

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.847
Bisiklet
Cervélo
iphone 6, 6 Plus ve 6 S serisinin çıkmasıyla fiyatı düşüşe geçen iphone 5S yine de 1700 küsürlerin altını göremiyor.

Bu haftasonu (28-29 kasım cumartesi-pazar), Carrefourda 1499 liraya geliyor.

(link)

200.png

Anladığım kadarıyla sadece internet siparişi için geçerli olan kampanyada iphone 5S 16 GB siyah (space grey) modeli için 1699 lira ödüyorsunuz ve teslimat esnasında size içinde 200 lira olan carrefour kart veriliyor. Size maliyeti 1499 lira oluyor, ki bu neredeyse ikinci el fiyatına sıfır telefon demek oluyor:
(link)

Merak edenler için; iphone 5S İOS 9.1'i destekliyor. Muhtemelen İOS 10'u da destekleyecek fakat büyük olasılıkla İOS 11'i desteklemeyecek. Bildiğiniz gibi iphone, telefonlarına 3 yıl boyunca destek veriyor. iphone 5S'in piyasaya sürülme tarihi 2013 eylül ayıydı. Bu, 2016 sonuna kadar yazılım desteği alacağı anlamına geliyor.

Scudo
İllede iphone olsun diyenler için güzel fırsat, ne telefon yapmışlar be 2 yıldır düşe düşe fiyatı 1500 e düştü diye fırsat oluyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Youtube da iphone kullanıcılarına yönelik bir video vardı izlemenizi tavsiye ederim. Link atamıyorum ama 'iDiots' adında maket robotlarla yapılmış bana göre çok anlamlı bir video..

@Serkan Mıstınoğlu Yazılım desteği konusunu tam olarak bilmiyorum ama sizin düşüncenize göre 4s i desteklememesi gerekiyor şu an fakat ben 4s kullanıyorum ve yazılım desteği hala sürüyor, 1 yıl daha sürse 4s için bana yeter de artar :) 5s ise tahminimce 2 yıl daha alabilir yazılım desteğini. Benim ki sadece tecrübeye dayalı bir görüş, net bir şey değil elbette.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Tamam çok iyi telefon, kabul ediyorum. Fakat 2 sene öncesinin modeli olan ve ciddi şarj/batarya sorunları olan bir telefon için hala yüksek buluyorum fiyatı.

5s.png çok ucuzmuş hemen alıyorum:D

• Beğen
Tepkiler: Utku D
1000 liradan fazla etmez bu. :D

trolleyenler de olmuş :D

ihtiyacı olan 1 kişi bile alabilmişse hedefime ulaştım demektir :) borçlarım fazla olmasa ben de alacaktım

Piyasası böyle maalesef ama gerçekten çok iyi telefon, iphone 6 yı tavsiye ederim.

Geri