Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Handüzü Yaylası - Yağmur, Sis ve Issızlık | Karadeniz Bisiklet Turu ve Videoları

Özcan güler

Daimi Üye
Tepki
2.765
İsim
özcan güler
Bisiklet
Diğer
👊Handüzü Yaylası 75km 3365m

🎥Videosu yayında!

Hava durumunu kontrol ettim. Her yerde yağış gözüküyordu. Bu yüzden iki günlük bikepacking sürüşü planladım. Belki çok fazla yağmura maruz kalmadan günü tamamlayabilirdim. Tüm yiyeceklerimi bisiklette taşıyacak şekilde plan yaptım. Sabah erken kalkıp yola koyuldum. Karadeniz sabah çok sakin oluyor. Tek duyabileceğiniz şey birbirine karışan kuş sesleri. Sürmeye devam ettim. 5km'lik yokuş bana günaydın dedi😃 Nem epey fazla olduğu için ter içinde kaldım. Daha her şey yeni başlıyordu. Dağlara doğru sürmeye başladım. Güvenli yollardan Güneysu'ya ulaştım. Gerçekten bu harika oluyor. Kendimi güvende hissedip tamamen doğaya odaklanıyorum. Dağlardan akan suyu dinleyerek sürmeye başladım. Ya gerçekten hayatımın amacını buldum; ya da bazı duyguları çok abartıyorum! Ama tek emin olduğum bir şey var gerçekten mutluyum! Artık turlarda fotoğraf çekmeye de başladım. Sanırım küçük bir gezgin oluyorum... Sürüşe geri dönecek olursak 28km sürecek yokuş başladı. 2600metre toplamam gerekiyordu. Yukarı çıktıkça delirmeye başladım. Yokuş bitmiyordu resmen. Dağ ile sağlam çarpışmaya başladım. Handüzü yaylasına ulaşınca derin bir nefes aldım. %10 eğim de dinlenmeyi öğretti bana Karadeniz. Biraz beslendim ve sürmeye devam ettim. Sis ve yağmur başladı. Boşluğa sürmeye başladım. 2200metre rakıma ulaştım. Giyimimi güçlendirdim; çünkü yağış artacaktı. Yokuş hala bitmedi! Ayı dışkısı gördüm. Yine yaklaştık 😃 Bir gün karşılaşacağız gibi duruyor. Yol dağ yoluna bağladı iyice. 2500m rakıma ulaştım ve artık sırılsıklamdım. Aşağı inerken kulaklığı taktım ve anın tadını çıkardım. 3 saat ıslak ıslak bisiklet sürdüm. Her yerim çamur oldu. Çok keyifliydi! İkizdere'ye ulaştım. Sahile doğru sürmeye başladım. Özel bir gündü...

Sürüşün bazı fotoğrafları

Sürüş verileri:
✩✩✩ STRAVA: (link)

Dağlara sürmeye devam!

Scudo
Geri