bana kalırsa hepsi aynı cunki burada sadece km sati olarak gösteriyor yani toplam hız, ortalama hız, toplam km, toplam sure bunlar standartta işlerine encok yarıcak olanlar tepkime olarak kablolu öneririm kablosuzların tepkimesi gec oluyor. yani bunlardan s,gma 1212 isini rahatlıkla görür. aradaki fiyat farkı ile baska birseyler alırsın.
tavsiye istersen . eger cep telefonun akıllı telefonlardan ise bu km saatinin haricinde ve ya istersen onunla birlikte de kullanabilirsin uygulama satın alıp (ortalama 10 - 20 tl arasında) buna gögüs bandı takar ve tam anlamı ile kendini verebilirisn. bisiklet kullanırken veya bisiklet sporu yaparken en önemli sey nabızdır yani senin performansını gözteren sey. nabzına göre bisiklet kullanırsan hem rahat hemde keyifli spor yapmıs olursun ...
ben runtastic pro veya mtbkullnıyorum bunun birde road olanı var bunlara gögüsbandı ve (birde kadans ölcer(iphone 4 - ve sonraki modellerde gecerli) ekleyerek kendinden daha emimn ve ritmine göre spor yapmıs olursun bunun gibi bir sürü program mevcut ...