Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangi Kilometre Saati ?

revan55

Üye
Tepki
21
İsim
Recep V.
Bisiklet
Kron
►Günlük ve uzun turlarda kullanacağım,
►Kablosuz,
►Her tür hava şartlarına dayanıklı,
►Uzun süre kullanabileceğim (min.1 yıl),
►Yarışa katılmıyorum.

Yukarıdaki özelliklere sahip kilometre saati arıyordum. Aşağıdakileri buldum.Sizce hangisi?

(link)
(link)
(link)

Scudo
ben bu özelliklere bir de nabız ölçümü yapabilen ekledim
ama bulamadım :(

bana kalırsa hepsi aynı cunki burada sadece km sati olarak gösteriyor yani toplam hız, ortalama hız, toplam km, toplam sure bunlar standartta işlerine encok yarıcak olanlar tepkime olarak kablolu öneririm kablosuzların tepkimesi gec oluyor. yani bunlardan s,gma 1212 isini rahatlıkla görür. aradaki fiyat farkı ile baska birseyler alırsın.

tavsiye istersen . eger cep telefonun akıllı telefonlardan ise bu km saatinin haricinde ve ya istersen onunla birlikte de kullanabilirsin uygulama satın alıp (ortalama 10 - 20 tl arasında) buna gögüs bandı takar ve tam anlamı ile kendini verebilirisn. bisiklet kullanırken veya bisiklet sporu yaparken en önemli sey nabızdır yani senin performansını gözteren sey. nabzına göre bisiklet kullanırsan hem rahat hemde keyifli spor yapmıs olursun ...
ben runtastic pro veya mtbkullnıyorum bunun birde road olanı var bunlara gögüsbandı ve (birde kadans ölcer(iphone 4 - ve sonraki modellerde gecerli) ekleyerek kendinden daha emimn ve ritmine göre spor yapmıs olursun bunun gibi bir sürü program mevcut ...

• Beğen
Tepkiler: ykaracavus
16.12 kullanıyorum.
sadece ışıklı diye aldım.
birde kadans var tabiki.

ama saydıklarınıza count 8 çok güzel uyuyor.
b-twin count 8 tavsiye ederim.

akıllı telefonum var. nabız ölçme işini SONY XPERIA GO ile yapabilir miyim acaba?
@engin.deniz.ozseker

Neredeyse bir yl olmuş ancak ben de aynı durumdayım ve nabza kadansa gerek var mı yok muı? zaten yarışa katılmıyorum o zaman neden 100TL vereyim ki gibi durumlardayım. Bilgilendiğim takdirde neden ihtiyaç duyuldugunu ve gerekliliğini de öğrenmiş olacağım. Cevaplayan arkadaş çıkarsa sevinirim.
Gözüme kestirip de üzerinde düşündüğüm model şudur.:
(link)
yeri geldiğinde ışık da lazım olabiliyor o nedenle bunun üzerinde durdum.

Geri