her iki saatte çin malı ebaydan 1.5$ alabilirsin ben aldım kullanıyorum şuana kadar bir sorun çıkarmadı ucuz olmasına rağmen zaten o ilanı verenlerde ebaydan siparisi senın adına verıyor ellerinde hazır ürün yok yani. ebaydan çindeki satıcıdan alıyor çinli satıcı senın adresine gönderiyor ürünü sende sahibinden com satıcısıda havadan para kaznaıyor, kargo süresine bakınca anlarsın :Ç 21 gün adamlara fazladan para bayılmana gerek yok aşağıdaki linkte aldığım saat mevcut inceleyebilirsin, aldığım satıcının linkidir. şayet alırsan 20 gün içinde eline ulaşır
(link)
buda 17 liraya kazıklanmaya çalısıldığın ürün
(link)
bende acaba taaaa çinden gelirmi gelirse nasıl olur bozulurmu acaba diyerekten almıştım ama maşşallahı var tıkır tıkır çalışıyor pahalıların yaptığı tüm işlevi yapıyor
özcan hoca cihazda hic resetleme oldumu ?.. ben 10 tl ye benzeri bir ürün aldım fakat yüksek gerilim hattı yakınlarında ve cep telefonu yakınında calısırsa reset atıyor.. basına geldimi hic ? bi de kargo ne kadar ödedin ?
hayır hiç öyle bir sey yaşamadım. kargosu Shipping: $2.80
ürünün tek dezavantajı pili sökünce sıfırlanıyor herşey. onun dışınca pahalı saatlerdeki tüm özellikler mevcut ve hala çalışıyor. yağmurda da test ettim su geçirmiyor
pilini aldığımdan beri değiştirmedim. uzuncada bir süre oldu pilide dayanıklı yani =)
Beyler geçen akşam benimde başıma geldi bende sigma 509 kullanıyorum.grupla buluştuk ve beşiktaş maçını izlemeye gittik.km saatini cebime telefonun yanına koydum malesef sıfırlandı.şok oldum dikkat edin derim.
adresi tam yazarsanız gelir, mah cad sok apt. il ilçe şeklinde. 20 günde geldi bana normal posta ile geliyor, postacı kapıya bırakıp gidebilir aldıktan sonra takibini yapmak gerek (posta kutunuzu düzenli kontrol ediceksiniz )
Km saati almak istiyorum, yapabileceğim en mantıklı tercihi yapmak istiyorum.
Aradığım özellikler :
Ortalama Hız
Anlık Hız
En yüksek hız
Otomatik Başlama/Durma
Toplam KM
Geçen süre
ve mümkünse arka aydınlatma.
Kablolu ile kablosuz saatler arasında bir fark var mı?
Cateye Velo9 nasıl sizce? Şu anda bulabildiğim en uygun fiyatlı,istediğim özellikleri karşılayan saat kendisi.
Suyla arası nasıldır bu saatin?