Yiğit Güneş
Üye
- Tepki
- 0
Arkadaşlar merhaba gördüğüm kadarıyla bisiklet konusunda bilgisi olmayanlara yardımcı olmayı seven bir kitlesiniz
Bu sene bisiklet almaya karar verdim birkaç yıl önce bırakmıştım sürmeyi. Bianchi almayı düşünüyorum. Başta arkadaşlarım Adrenaline'i önerdiler fakat forumunuzda biraz araştırma yaptıktan sonra fikrim değişti. Şu an (link) veya (link) almayı düşünüyorum (500 tl kadar bütçem var). Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar hangisini almam konusunda bana yardımcı olabilirler mi?
Ayrıca birkaç sorum var fakat ondan önce şunu söyleyeyim, ben fazla engebeli olmayan yollarda fakat uzun mesafede bisiklet sürmeyi düşünüyorum. Bu açıdan bakarsak orta amortisör benim için bi gereklilik mi? Ayrıca yukarda verdiğim bisikletleri kıyaslarken bunu da göze alırsanız sevinirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ^^
Ayrıca birkaç sorum var fakat ondan önce şunu söyleyeyim, ben fazla engebeli olmayan yollarda fakat uzun mesafede bisiklet sürmeyi düşünüyorum. Bu açıdan bakarsak orta amortisör benim için bi gereklilik mi? Ayrıca yukarda verdiğim bisikletleri kıyaslarken bunu da göze alırsanız sevinirim.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ^^