Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hangisi daha yetenekli ?

Hangisi sizin için en iyisi ?

• Toplam katılım
    33

Gjankrow

Forum Bağımlısı
Tepki
3.135
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar futbolu bir çoğumuz severiz. Ben kendi adıma yetenekli bir çok futbolcu izledim. Ancak son dönemlerde hepimizin izlediği bir kaç isim var. Şimdi sizlerden ricam bu konu hakkında konuşurken tartışmadan paylaşımlarda bulunabilmek. Ancak ankete eklenmesini istediğiniz isimler olursa bakarız çaresine.

Ankete eklediğim futbolcular birbirlerinden farklı mevkilerde top oynuyorlar ancak takıma etkileri açısından bence aynı ankette değerlendirilebilirler.

Scudo
Bazen arada kalıyorum, Messi yetenekli kabul ediyorum. Ancak İbrahimoviç inanılmaz bir yetenek. Adamın acayip golleri var. İnsanı arada bırakıyorlar :)

Klasik olucak belki ama kesinlikle iniesta xavi olmasaydı messi için en iyi topçu yakıştırması yapılmıcaktı bu yüzden kesinlikle ronaldo günümüzün en yetenekli futbolcusu.Ayrıca şunuda eklemek isterim dünyanın gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcusuda brezilyalı ronaldodur ...

Maradona derdim ama kokain meselesinden sonra demiyorum ve oyumu Pele'ye veriyorum.:D

@Batu54 Gelmiş geçmiş en iyi konusunda sizinle tartışırız :) Maradona ve en kötüsünden George Best varken direk Ronaldo demek biraz erken davranmak gibi oluyor :)

Bu açtığım konuda aktif futbolcular arasından seçtim ki liste uzamasın. Yoksa Zidane, Figo, Guti liste uzar gider :)

İbra kadabra diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Messi en iyi calim atan futbolcudur bana gore. Ibrahimovicin teakwando gecmisinden oturu acayip golleri var ama messi'nin sahada ne yapacagi belli olmuyor :D

Bence yaşayan en yetenekli futbolcu bunlarından arasından biri değil. Ama bu üçü arasından benim sıralamam,

1-Ronaldo
2-İbrahimovic
3-Messi

Bana göre gelmiş geçmiş en yeteneklisi Ronaldinho.

@Atilla Gobel 4-5 Yaşından beridir futbolu hep takip ederim yaşım itibari ile maradona,pele,george best,cantona gibi isimleri canlı izleme fırsatım olmadı ama bir çok maçlarını internetten izledim ama açıkçası ronaldo kadar etkilendiğim olmadı :)

• Beğen
kaç kişi var ki şurda 90 dakikanın her dakikasında gol atan =)

Gelmis gecmis en yetenekli futbolcu anketinde oyumu brezilyali ronaldoya verirdim

George Best mesela Messi'nin beta sürümü gibidir :)

Messinin yeteneği tartışmak zaten gereksiz olur bence ama ondan daha iyilerinin olduğu düşüncesindeyim :)

Xabi Alonso'yu izlemek bu saydığınız isimlerden daha çok zevk veriyor bana :harika:

http://im.rediff.com/sports/2014/aug/27alonso.jpg

Christiano değil o abi, Cristiano.
Ben Ronaldo'cuyum her zaman daha samimi bulmuşumdur.

• Beğen
Geri