Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Harika Bir Tepe İnişi Videosu

Scudo
Sadece hayal etmekle yetiniyorum :D

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
Sinan zaten Böyle bir parkuru tamamladıktan sonra geri çıkmasam da olur:D bir hafta yeter bana bu kadar adrenalin :)

gerçekten inanılmaz emek verilmiş bir parkur olmuş çok güzel gerçekten..

Elemanlarda tam gaz :)

• Beğen
parkur çok güzel düz ve hızlı geçiyor. izmirdede bunun yarısı kadar uzunlukta belki yarısından biraz daha fazla iniş var. bunun kadar temiz bi zeminli değil ama arkadaşların yaptıkları drop larla çok zevkli bi hale geliyor. ama çıkış kısmı :D:D hiç sormayın:D

gerçekten bende ağzım kulaklarımda izledim. Ve eminim böyle bir parkura sahip olsak, ine çıka ine çıka herkez kendisini baya geliştirirdi.

Bunu daha evvelden izlemiştim bir yerde ama nerde unuttum şimdi.. rip.tv olabilir. Neyse teşekkür tekrar. Böyle bir yer olsa dahi burası için ya teleferik olmalı ya da bir pickup falan (tabi bi de sizden başka, onu sürecek birisi :)) Yoksa hayal.. Bizde yazın hava 40 dereceye varıyor. Elle falan düşünemiyorum yani oraya cıkmayı.. Öyle olsa dahi.. adama asıl koyacak olan: çıkış sürüyor 2 saat, iniş sürüyor 10 dakka :/ :)

Sanırım bu video'yu anterak diye birisi koymuştu.Kendi çekimleriydi yanlış hatırlamıyorsam veya arkadaşlarıydı.Ama bu video'yu koymuştu o :D

AAAAAaaaah ah... İnsanın resmen içi gidiyor. aksama kadar inip tekrar tereferiğe binerim ben..

• Beğen
Muhteşem, denemek isterdim.TR.'de buna benzer bır parkur bılıyorum.Bu kadar heyecanlı degıl ama yıne iş görür :) Çankırı-Bayramören'de.

ah hayl etmesi bıle banbaska..super vıdeo ..saol

saitbugay kardeşim öncelikle müthiş bi video, bunun için sana teşekkür ederim.
video yu izlerken elim ayağım terlemiş bitince farkettim.
izlerken aklıma şu geldi aynı call of duty 4 ü bitirdim geçenlerde(oynayanlar bilir) bu oyundaki oyunu gerçekçi olması için adamın nefes alıp verişini yaparlar ya arada konuşmalar felan direk aynısı olmuş izlerken direk aklıma bu geldi.
FAZLA SÖZE GEREK YOK, VİDEO NUN SONUNDA DEDİĞİ GİBİ
GOOD JOB MAN

vtt videolarının hepsi çok guselmiş yalnız bu video için geçerli değil :) diğerlerini de seyretmeyi ihmal etmeyin

• Beğen
Tepkiler: batuhany
paylaşıma teşekkür eden tüm bisiklet dostlarına bendende teşekkür.
saygılar

İn in bitmiyor bu parkur yahu. Harika bir video! Paylaşım için teşekkürler.

Adamlar parkuru avuçlarının içleri gibi biliyolar..valla helal olsun.

Paylaşım için teşekkürler.

önden ginden GIANT AYTON TEAM surucusu
arkada ceken :SRAM satis muduru

Yer : Venosc - Les 2 Alpes kasabasinda - Fransa

• Beğen
Tepkiler: hsrv_khy
@ErkaL
Aynen. Bu video o kadar güzel değil. Çok abartıyosunuz. Gerçi yorum yapanlardan 1-2 kişi extreme tarzda sürüyo.. :)

Geri