Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hasarlı kasklar

@Ultimate33

mesaş sayımın azlığı nedeniyle özel mesaşına cevap veremedim dostum kusura bakma :) teşekkür ederim evet kaskın önemi gercekten büyük ve bunu daha iyi anladım ben kaskı erdoğanlardan aldım sana linki veriyim:)

(link)

Scudo
@mustafa akman

2. sayfadaki bu yorumun fotoğrafını koyma gereksinimi duymadım. Bu fotoğrafın konu başlığıyla alakasının olduğunu düşünmüyorum. Ki bu durumun bisikletle veya kaskla alakası yok. Böyle bir durumda kask zaten kurtarmazki MuratHan arkadaşımızın yorumuna katılıyorum bu siteye giren yaşı küçük arkadaşlarımız var. Lütfen fotoğrafı kaldıralım.

@Yunus YILMAZ

Konuya katkısı olan arkadaşlara ben de çok teşekkür ediyorum.
Geçen haftalarda düz yolda giderken ellerimi bıraktım ve çantamı düzeltiyordum. O esnada da paçam aynakola takıldı ve gidon direk sağa döndü tutmama fırsat kalmadan kendimi yerde buldum. Sol tarafım üzerine düştüm 1-2 sıyrık oluştu o kadar. Kaskım yere bile değmedi ama eldivenlerim büyük iş gördü yoksa ellerimi bile yıkayamacak durumda olabilirdim.

http://pic1.resimupload.com/r3/thumb_771064866.jpg
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_282372359.jpg

Yalova çınarcık esenköy armutlu gemlik turumuzda, armutludan gemliğe giderken aynam olmadığından dolayı araba sesi duyar gibi oldum yolun iyice köşesine geldim asfalt banketten 10 cm kadar yüksekti ve farkında olmadan bankete ön lastiğim inince bi anda dengemi kaybettim 30 km/h civarında düştüm.
Yaklaşık 2-3 takla attım. Kalktım ilk işim bisiklete bakmak oldu 1 tane çizik bile yoktu. Asıl hasarı ben almışım meğersem :) Taklaları atarken kaskın nasıl yere sürttüğünü çok iyi hatırlıyorum...Başımda ve yüzümde hiç bir darbe yara vs. yoktu. Ayağımda ayakkabılar olmasına rağmen sol ayağımın baş tırnağı kalktı 1 ay sonra tırnağım attı, dizimde ve omzumda yaralar vardı, omzumdaki yaranın hayla izi duruyor, en kötüsüde eldivenlerim olmasına rağmen sol elimde 2 parmağım kırılmış. Zar zor kırık parmaklarla 25-30 km kadar gittim. Kaskım içerden zarar görmedi bazı yerleri parçalandı sürtünmeyle. Kısacası kask kafamda olmasaydı da başım yere sürtseydi yada boynum burkulsaydı ne olurdu artık düşünemiyorum

O gece uyuduğumda yaşadığım düşüşü 2-3 kez kabus olarak görüp fırladığımıda belirtmek istiyorum

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@mustafa şükrü yıldırım

Çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarından korusun. Kırık parmaklarla iyi gitmişsiniz. Bu arada dizinizde de sıyrık falan var mı?

@mustafa şükrü yıldırım

Sırf bu yüzden dolayı da dizlik kullanmayı düşünüyorum. Neredeyse düştüğüm zaman dizimi yaraladığım yok gibi.

Geri