Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Hasgül HSGL ticaret'in yanlış ürün göndermesi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
İlandaki zincir: TEC 18-21 vites uyumlu krom renk pimler altın renk.
Gelen zincir: TEC single speed tesisat borusu demiri renk kopkoyu.
İlanda ilk fotoğrafa daha albenili bi ürün koyuluyor ikinci fotoğrafta asıl ürün var. Dikkat edin diğer fotoğraflarda kalite gittikçe azalıyor o ürünleri baz alın.
Sonuç iade.

Scudo
Hasgül ticaret, kartal bisiklet ve hedef bisiklet. En sevmediğim satıcılar. Fiyat uygunsa Erdoğanları en başa koyarım, bu zamana kadar sorun yaşamadım. İmkan varsa güngörler bisikletten elden alıyorum. Hepsiburada üzerinden atak bisiklet, emir bisikleti tavsiye ederim. Şişman bisikleti de tavsiye ederim. Milyonlarca kez yazabilirim, kartal bisiklet ve adını değiştirip durduğu satıcıyı tavsiye etmiyorum.

Hasgül ticaret, kartal bisiklet ve hedef bisiklet. En sevmediğim satıcılar. Fiyat uygunsa Erdoğanları en başa koyarım, bu zamana kadar sorun yaşamadım. İmkan varsa güngörler bisikletten elden alıyorum. Hepsiburada üzerinden atak bisiklet, emir bisikleti tavsiye ederim. Şişman bisikleti de tavsiye ederim. Milyonlarca kez yazabilirim, kartal bisiklet ve adını değiştirip durduğu satıcıyı tavsiye etmiyorum.

Ben hasgülden fiber çamurluklarımı almıştım. Sorunusuz gönderdiler. Halen kullanıyorum, güzel ürün.

hsgl uzerinden verdigim bir siparis, ptt kargo ile calismalarindan dolayi 5 falan gundur kargoda dolasiyor. sonunda da otomatik onaya dusmus. (n11 uzerinden)

ayrica siparis verirken en gec su tarihe kadar yollanir diyordu, uzak bir tarih yaziyordu. o tarihi sonuna kadar kullandilar.

daha iyi canlanmasi icin soyleyeyim size 28 temmuzda verdigim siparis 4 agustosta kargoya verildi, bugun 8 agustos ve otomatik onaya gecti. 11 gun gecti. elimde urun yok, otomatik onaylandi.

araba nerede para nerede muhabbeti gibi...

firma iyi midir kotu mudur, buna kesin kararimi urun elime gectiginde verecegim gibi, firma iyiyse bile ptt kargo ile calistiklarindan dolayi baska siparisim olmayacak kendilerinden.

%10 fazla veririm baska firmadan alirim.

hsgl ticaret n11 uzerinden verdigim siparis bugun ulasti. urun olmasi gerektigi gibi, ancak ptt kargo ile calistiklari icin, ve ptt kargo ile calistiklari surece kendilerinden baska siparisim olmayacak.

sonucta urun geldi mi? evet geldi. dolayisiyla dolandirici bir firma DEGIL.

ancak 16 gun surdu bana gelmesi. bu da musteri memnuniyetsizligi, kargoyu degistirirlerse alisveris yaparim...

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
@komnatadeveloper Her kargo firması her yerde aynı değil maalesef. Bende PTT, Yurtiçi, MNG nin bulunduğum bölgede dağıtımını beğenirken Aras ve sürat kargo varsa almıyorum. Satıcıya not bırakma imkanım varsa Aras ile göndermeyin diyorum. Her firmanın anlaştığı kargo firması farklı ve bu kargo firmalarının bırakın her ili her semtteki şubesinin bile kalitesi ciddi seviyede değişiyor. Genel bir standart olmadığı için önlerine geleni işe alıp müşteri memnuniyetini umursamıyorlar. Bir ay iyi olan kargo firması öbür ay kötü olabilir veya tam tersi.

Elindeki ürünlerin başına marka gibi HSGL yazması bile bana antipatik geliyo, o yüzden kendilerinden hiç alışveriş yapmadım.

merhaba
HSGL FİRMAMIZA AİT BİR MARKADIR
İNŞALLAH ALIŞVERİŞLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE

Geri