Facebook adresimi eklemeniz mümkün mü üstad? Genelde devamlı organizasyon ve buluşmalar gerçekleştiriyoruz vakit buldukça katılırsınız aramıza daha önce ki yaptığımız etkinliklerin videoları ve tanıtımları da mevcut bakarsınız bir fikir sahibi olursunuz en azından
mrb.ben bazen haftasonları fatih e geliyorum.haliç güzergahından Kemerburgaz falan yapabilirim.olursa burdan başlık açarım zaten gezi tur kısmından.kazasızpedallalamalr...
merhaba arkadaşlar
forumla tanışmam daha öncesinde olsa da pek takip edememiştim şimdi yeni konumumdan daha sık ziyaret edicem
ankara da gıda mühendisliği okudum, mezun oldum, gezdim tozdum, geldim babaocağına:S
bisikletim(carraro grunge419) hala ankara da ama önümüzdeki hafta bu hasretliğe bi son vericem inşallah..
sonra da uzun-kısa turlara başlicam, bir de yol arkadaşı olursa üff
Paslaşalım hocam bizim semtlerde gezersek turlarız arada kış vakti diye uzun tur yapmıyorum. Hasköy kasımpaşa kulaksız şişli sultanahmet eminönü sirkeci karaköy beşiktaş gidip geliriz kafamıza göre sütlüce alibeyköy eyüp feshane topsahası gezeriz kafamıza göre özel mesaj gönderin. veya irtibaat adresimlerinden bana ulaşın imzamda mevcut